Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

Výroba: -textilné etikety -nášivky -textilné samolepiace etikety -papierové samolepiace etikety -plastové nažehľovacie obtlačky -ručná výroba vlajok -športové oblečenie, štartové čísla. Potlač textilných reklamných predmetov.

Kompetne vybavené športové centrum s maximálnym dôrazom na individuálny prístup ku klientom. Súčasťou centra je posilňovňa, kardiozóna, aeróbna sála, spinning, K2 Hiking, športový bar, predajňa športovej výživy, terasa a ďalšie.

Predaj: -autodiely -náhradné diely na vozidlá všetkých značiek -autodoplnky -akumulátory -mazivá a technické kvapaliny -technické spreje a opravné autolaky -kopírovanie autokľúčov a čipových autokľúčov -jazdné bicykle.

Sme malá rodinná spoločnosť, ktorá služby v oblasti šitia na zákazku ponúka viac ako 30 rokov. Máme bohaté skúsenosti a radi sa s vami o ne podelíme. Športové úbory. Spoločenské oblečenie. Garancia-istota pre Vás. Pokiaľ sa Vám stane, že niektoré z našich ošatení Vám nesedia, tak nezúfajte a obráťte sa na nás. Radi Vám urobíme dodatočné ...

Zámočníctvo, výroba: - zábradlie - mestský mobiliár - brány - detské ihriská

Hotel: -ubytovanie -služby -stravovanie. Golf Club.

Jazdecký klub, kone: -ustajnenie, komplexná starostlivosť o kone vrátane tréningu -organizácia jazdeckých súťaží -organizácia dostihových dní -priestor pre výstavníctvo -reklamná činnosť. Reštaurácia sa nachádza v areáli dostihového závodiska. Golfové ihrisko.

Prevádzkovanie prírodného kúpaliska. K dispozícii je tobogán, šmykľavka, kurty na tenis a volejbal či minigolf. Windsurfing. Kitesurfing. V areáli kúpaliska šatne, sprchy, občerstvenie. Vodné trampolíny.

Multifunkčné centrum zábavy a športu. Multifunkčná hala a bazénové centrum. Prenájom haly. Bazénové centrum. Tréningová hala.

Ranč Pegas, služby: - jazdiareň - výučba jazdy na koňoch - vychádzky na koňoch - penzión - reštaurácia

Poskytovanie telovýchovných a športových služieb v oblasti - tréner ľadového hokeja.

Predaj, servis a opravy: -jazdné bicykle -horské, trekingové a cestné bicykle -detské, dámske, pánske bicykle -potreby pre cyklistiku -jazdné bicykle na splátky.

Predaj, e-shop, kamenný obchod: - rybárske potreby pre športový rybolov - ponuka sortimentu pre kaprárinu, prívlač, plávanú, feeder, lov sumcov a morský rybolov.

Maloobchod, veľkoobchod, predaj: -rybárske potreby -kŕmenie na ryby -rybárske prúty -oblečenie pre rybárov .

Fitcentrum: -aerobic -posiľovňa. Solárium. Masáže. Fitness shop. Veľkoobchod, maloobchod, zásielková služba: -oblečenie pre kulturistiku a fitness značky NEBBIA -doplnky výživy značky OMEGA -proteín-sacharidové nápoje -iónové nápoje -aminokyseliny -Creatín -Pyruvať. Poradenská činnosť.

Fitness štúdio: -posiľovňa. Individuálny tréning s trénerom, tréningový plán. Vybavenie posilňovne značkovými posilňovacími strojmi. Zostavenie jedálnička. Odporúčania, poradenstvo zdravej výživy. Predaj nápojov. Masáže.

Kurzy: - lyžovanie - snowkiting - freestyle snowboarding Požičovňa: - lyže - snowboardy

Maloobchod, predaj: - náhradné diely na automobily - autodoplnky - motocykle - bicykle - autodoplnky.