Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

Internetový predaj, e-shop: -lovecké potreby -nočné videnie -ďalekohľady -lovecké svietidlá, lovecké nože.

Trojkolka pre postihnutých. Trojkolka je vyrábaná ako doplnok dopravných a rehabilitačných pomôcok. Zachováva všetky znaky bicykla ako najjednoduchšieho dopravného prostriedku aj jeho kladný vplyv na kondíciu, rehabilitáciu a psychiku. Umožňuje samostatnú jazdu ľuďom: -telesne postihnutým -osobám s poruchami rovnováhy -starším -menej ...

Internetový obchod, e-shop: - športové oblečenie - bežecké oblečenie pánske, dámske, detské - bežecká obuv - voľnočasové topánky - batohy, tašky.

Telovýchovná jednota. Futbalový klub Sokol Hroznová Lhota.

Viazanie a predaj - suché a mokré mušky - nymfy - streamery - viazacie pomôcky a materiály - vrátane poradenstva.

Športovo strelecký klub. Možnosť športovej a rekreačnej streľby.

Športová agentúra - incomingová turistika spojená s outdoorovými športmi firemné akcie, lyžiarske kurzy Športové kurzy - lyžovanie, carving, funcarving.

TJ Sokol Račice disponuje sokolovňou so sálou s kompletným zázemím pre športovú činnosť oddielov pre deti, mládež a dospelých. Sála s pódiom a galériami je vhodná tiež pre kultúrne vyžitie. Súčasťou budovy je klubovňa TJ a krčma. Ďalším športovým oddielom je oddiel futbalu s vlastným ihriskom a tribúnou s kabínami a sociálnym zázemím.

Fitness používajúci metódu EMS, vďaka ktorej je cvičenie intenzívnejšie a účinky sú vidieť vo veľmi krátkom čase. Samotné cvičenie trvá 20 min. a jeho účinok je 10x efektívnejší ako cvičenie vo fitness centre. Metóda je šetrná ku kĺbom a väzivovému aparátu, vhodná pre všetky vekové kategórie.

Maloobchod, predaj, oprava, servis, bazár, požičovňa: -lyže -lyžiarske potreby -skútre. Zjazdové lyže: ATOMIC, BLIZZARD, DYNASTAR, ELAN, FISCHER, SALOMON, SCOTT, SPORTEN Zjazdové viazanie: ELAN, FRITSCHI DIAMIR, LOOK, MARKER, ROSSIGNOL, SALOMON, TYROLIA Zjazdová obuv: DALBELLO, LANGE, MUNARI, NORDICA, SALOMON, TECNICA Zjazdové ...

Výroba: - športové dresy - tímové dresy. Služby: - tlač - transfer - flock.

Pohybové štúdio - aerobik - zumba - jump trampolíny - k2 hiking. Spinning

Predaj, servis: - horské bicykle.

Predaj - turistické potreby - potreby na kempovanie - potreby pre vodákov Predaj - potreby pre rybárov.

MATES SPORT Skicentrum. Maloobchod, predaj: -športové potreby -športové odevy -turistické potreby -fitness, posilňovacie stroje -lyže, snowboard -cyklistické potreby Služby: -skiservis, servis lyží.

Výroba záhradného nábytku a zariadení pre školy, škôlky a detské ihriská.

Maloobchod, predaj, e-shop, internetový obchod: -rybárske potreby -navijaky -prúty -sonary -krmivo -člny -rybárske odevy -stoličky -kreslá -lodné motory.

Fitcentrum, fitness, posilňovňa -cvičenie, posilňovanie -indoor cycling -power jóga -solárium.

Tréner, inštruktor. Poskytovanie poradenstva v oblasti výživy a športu. Špecializácia na fitness a kondičný tréning.

Zimný štadión s dvoma klziskami Organizujú - korčuľovanie pre verejnosť.