Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

Predaj vybavenia pre tenis. Oblečenie na tenis. Rakety na badbinton, tenis. Golfové palice. Vybavenie na ľadový hokej, lyžovanie. Squash.

Reštaurácia. Kužeľňa: 2 dráhy kolkov. Kapacita reštaurácie: 72 miest. Kapacita parkoviska: 14 miest.

Veľkoobchod, predaj, servis a opravy: -jazdné bicykle, bicykel, bicyklov MTB (horské, horské bicykle) -zastúpenie Kenzel - bicykle cestné, trekingové, detské, MBX -diely a príslušenstvo pre cyklistov -ráfiky -zapletené kolesá -požičovňa bicyklov -cyklistické doplnky. Maloobchodný predaj bicykla: -CTM, ACSTAR, rad Shimano. Rozvoz po ...

Predaj, e-shop: -jazdné bicykle. Servis: -jazdné bicykle -lyže.

Wellness centrum. Poradňa pre zdravý životný štýl a krásu. Poradenstvo s prevenciou zdravia, reguláciou váhy, udržaním si dobrej kondície, modelovaním postavy, pribratím na svalovej hmote, so správnou výživou pre všetky skupiny ľudí, ale pracujeme aj v oblasti profesionálnej športovej výživy a krásy, starostlivosti o pleť i celé telo, premien ...

Rekondičné štúdio FIGURALINE: - prístroje na odstránenie celulitídy a formovanie postavy, VacuShape, Rolletic - rekondičné stoly Shapemaster - vibrosauna - masážne kreslo.

Predaj, servis, oprava: -jazdné bicykle značky: GIANT, TREK -bicykle horské 29, cestné, fitness -komponenty, oblečenie, doplnky -cyklistické a športové potreby -športová obuv, oblečenie -bežky. Služby: -servis.

Výroba, oprava, revízia: -telocvičné náradie -vybavenie telocviční, telocvičňa a športových areálov náradím: -zabudovaným aj prenosným -žínenky, žinenka, kruhy, kladiny, kladina, lavičky, lavička, bradlá, atď. -náradie na vonkajšie ihrisko: -stojany na basketbal, basketbal, tenis, odbíjaný, odbíjaný -góry, bránka.

TJ (telovýchovná jednota): -lodné športy -veslovanie, jachting, kanoistika.

Predaj, servis: -skútre -motocykle -motorky a štvorkolky -príslušenstvo. Skicentrum. Predaj: -športový tovar -lyže, snowboard -lyžiarske vybavenie. Služby: -ski servis -požičovňa a bazár lyží.

Dopravná firma: -autobusová doprava -pravidelná linková doprava v okolí Brna -nákladná doprava (Ing. pavel Čuba) -tuzemská a medzinárodná kamiónová doprava -superzelené kamióny EURO 2, EURO 3 -preprava do všetkých štátov EÚ -servis autobusov, nákladných aj osobných vozidiel -čerpacie stanice. Opravne motorových vozidiel: -servis ...

Aeroklub letiska Medlánky: -letecká činnosť -vyhliadkové lety -výcvik pilotov.

Šitie, výroba, predaj: -reklamné a záhradné slnečníky -tieniace strechy -plachty proti dažďu -pracovné odevy -kempingová výbava -stanové prístrešky, stany.

Výroba, veľkoobchod, predaj, distribúcia, export: spacie vaky zn. PRIMA . Internetový obchod, e-shop ponúka: spacie vaky, stany, batohy atď.

Cvičenie HOT YOGY v dvoch brnenských štúdiách. V jednom z nich aj power yogy, fitness yogy, hatha yogy, vinyasa yogy, gravid yogu a iných štýlov yogy a zdravotného cvíčenia.

Cvičenie: -rodičia s deťmi -predškolské deti, mladší a starší žiaci -ženy (cvičenie pri klavíri) -aerobic -jóga (zdravotná) -kalanetika -zdravotný telocvik -oddiely-hádzaná, tenis, volejbal, kolky.

Predaj, montáž, servis: -značkové bicykle -kolesá detské, , dámske, pánske -cross, MTB, freestyle, trekking -cyklistické potreby, dresy -príslušenstvo a doplnky -splátkový predaj -zľavové karty. Kolesá na mieru, na zákazku. On-line predaj Internetový predaj značkových kolies a všetkého príslušenstva a doplnkov. Ponúkame značky- ...

Stolný tenis, pingpongová hala pre verejnosť.

Požičovňa vozíkov za bicykel. Požičovňa vozíkov za bicykel pre psov, predaj bicyklov športových potrieb, veloservis.

Hľadáte skvelú zábavu a dobrodružstvo pre celú rodinu alebo chcete spoločne so svojimi deťmi zažiť len niečo netradičné? Bude mať vaše dieťa narodeniny či inú príležitosť na oslavu a chceli by ste mu ju usporiadať na mieste, na ktoré dlho nezabudne? Alebo chcete svojim deťom skrátka urobiť len radosť? Rodinné zábavné centrum WIKYLAND je správna ...

Kiting, snowkiting, kiteboarding. Vybavenie pre kiting.

Ponuka: - zimné lyžiarske zájazdy, športové akcie a predĺžené víkendy v Alpách, Dolomitoch, Rakúsku, Francúzsku, Taliansku i celej Európe - zájazdy individuálne a skupinové zájazdy, pobyty pre školy a ďalšie - požičovňa lyží a strešných boxov.