Fitnes centrá a posilňovne umožňujú cvičenie na kvalitných strojoch. Aeróbny či kruhový tréning a ďalšie lekcie vám cvičenie ozvláštnia. Prihláste sa preto na aerobik, TRX lekcie, bosu, bodystyling alebo na jumping a urobte niečo pre svoju postavu.

Fitness centrum: -osobný tréner -posilňovanie -poradenstvo -redukcia hmotnosti -nárast svalovej hmoty a sily -formovanie postavy -zlepšenie kondície, zdravia -tréningy športovcov -prevencia a rehabilitácia, regenerácia organizmu -posilňovanie detí, senior, outdoor. Prejazd oproti Pizza parkingu.

Športový klub kulturistiky a fitness v Znojme

Športové zariadenie, šport centrum v Brne. Fitness, posilňovňa. Osobný tréning. In body. Výživa - zostavenie jedálnička. Služby: - H.E.A.T program - Spinning - GRAVITY - Pilates - Posilňovňa - Antigravity yoga - Move it! - TRX - Osobný tréning - Inbody - Výživové poradenstvo - Fitbox - Trampolínky - Pump fx - Powerjóga - ...

Služby. Fittnes, posilňovňa. Osobný tréning. Výživové poradenstvo. Spinning: -indoor-cyclingový tréning -na kolesách -najmodernejších a najlepších spinneroch radu NXT značky Star Trac. Cvičenie pre tehotné. Jóga. Bosu. Cvičenie pre ženy. Pevné brucho a zdravý chrbát. Slim box a Power box. Pilates. Služby detského kútika.

Prvé kryocentrum na Hanej v Kojetíne ponúka jednoduché liečebné metódy na zmiernenie a liečbu civilizačných chorôb - kryocentrum, polárium, heat program, infrasauna, vodoliečba. Klientelu máme predovšetkým v okrese Kroměříž, Přerov, Prostejov, Vyškov. V našom centre máte tieto možnosti terapie: - celotelová kryoterapia sa používa ako ...