Užite si rodinnú zábavu v aquaparku. Doprajte si relaxáciu vo vírivke, či fínskej saune, užite si relaxačné masáže a zábal tela. Môžete si zaplávať vo vonkajších alebo krytých bazénoch s vlnobitím, vaše deti sa vybláznia na tobogánoch a vodných atrakciách.

Služby Města Veselí nad Moravou
Príspevková organizácia Služby Mesta Veselí nad Moravou spravuje verejnú zeleň, miestne a účelové komunikácie vrátane mostov a parkovisko, verejné priestranstvá, mestský mobiliár, dopravné a orientačné značenie, verejné a slávnostné osvetlenie, detské ihriská, športoviská, zámocký park, smútočné siene a mestské cintoríny, kúpalisko, klzisko, ...
Ubytovanie - štýlové izby a priestranné apartmány. wellness: - kúpeľový bazén, Jacuzzi - fínska, bio a infra sauna. Reštaurácia.

kúpalisko: - plavecký bazén - neplavecký bazén so zábavnými prvkami - detský bazén - tobogán - šmykľavka. Otvorené je cez júl a august každý deň, s výnimkou veľmi zlého počasia.

Zámočníctvo, výroba, montáž: -drôtené oplotenky a sklady -pojazdné vozíky na náradie a pracovné stoly, (ponk) -oceľové stavebné konštrukcie -špeciálne dielenské pomôcky -rôzne prípravky -pojazdné a otočné brány -anténne stožiare -oceľové konštrukcie plachtových hál a konštrukcia autoplachiet -výrobné a montážne haly -plechové haly a ...