Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

Stolárstvo: - zákazková výroba nábytku - kuchyňa, predsiene, stoly, kúpeľňový nábytok - dvere, vráta - detské ihriská.

Paragliding tandem - inštruktážne lety v Krkonošiach celoročne. Darčekové poukazy na tandemové lety. Škola - kurzy lietania všetkých úrovní. Podaj vybavenie pre paragliding. Kurzy jazdy na terénnych kolieskových korčuliach SKIKE. Lyžiarska škola Špindlerov Mlyn a okolie.

Výroba: -lyže - zjazdovky, bežky, snowboardy, závodné špeciály. predaj: -všetko pre lyžiarov. služby: -squashové kurty ASB -Fínsko sauna -posilovna pre utuženie kondície -masáže pre uvoľnenie tela.

Maloobchod, predaj: -jazdné bicykle: -náhradné diely. Oprava, servis: -záručné aj pozáručné: -jazdné bicykle. Služby: - nastavenie kolies zakúpených v predajni zadarmo po celú dobu ich prevádzky.

PVM Bowling s.r.o. prevádzkuje bowlingové centrum v Brne pre deti a dospelých

Organizujeme letné tábory, športové sústredenia a školy v prírode v krásnom areáli letného tábora Kalich, ktorý je zameraný predovšetkým na šport, zábavu a jeho hlavnou výhodou je prístup do rybníka Kalich. Ubytovanie: disponujeme murovanú budovou s 50 lôžkami a 58 chatami po štyroch lôžkach. Vybavenie: basketbalové, futbalové, dve ...

Výroba dverných a bránových systémov, detských ihrísk a vonkajších fitness parkov.

Organizácia hokejových kempov. Rozvoj hokejových zručností, zlepšenie techniky efektivity korčuľovania a pod vedením bývalých úspešných hokejistov.

Prevádzka, prenájom: -9 antukových kurtov -pevná a nafukovacia hala s umelým povrchom -bar -tenisová škola pre deti.

Snowboard centrum. Maloobchod, predaj, e-shop: - snowboardy, snowboardové komplety, viazanie, topánky - snowboardové bundy, športové oblečenie, potreby - chrániče, prilby - doplnky. Požičovňa, prenájom: - snowboardy, topánky a viazanie. Sídlo firmy: - Třinec, Oldřichovice 738.

Servis a predaj bicyklov, kolieskových korčúľ K2 vrátane príslušenstva. Predaj lyžiarskych prílb OBSE a doplnkov na bežky.

Spoločnosť V SPORT HK s.r.o. sa zameriava na výrobu športového vybavenia pre školy, škôlky a športové kluby. Našu činnosť sme rozšírili o zámočnícku výrobu a dodávame aj vybavenie pre vonkajšie športoviská. Vyrábame široký sortiment vybavenia pre telocvične, športové haly, vonkajšie či školské ihriská, ďalej ochranné žinenky a dopadové plochy pre ...

FAVÁL GYM, z.s. prevádzkuje fitness centrum a posilňovňu pre mužov aj ženy. Príďte si zacvičiť do skvelého kolektívu.

Telovýchovná jednota: - futbalový klub.

Tenisový klub: - kurzy pre deti - prenájom tréningovej steny a kurty - vypletanie rakiet, zapožičanie vybavenia.

Zábavné centrum Družba. Penzión rodinného typu: -ubytovanie v izbách s vlastným sociálnym zariadením, TV a internetom -reštaurácia, detský kútik, letná terasa -bowling pá-so 16-24 -tanečný klub -salónik. Parkovanie pred penziónom.

Výroba, e-shop: - drevené stavebnice do interiérov a exteriérov.