Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

Výroba, predaj: - drevených herných prvkov, zostáv na ihrisko - mestského mobiliára - záhradného nábytku. Návrh a realizácia: -aranžovanie interiérov.

Zákazková výroba: - detské ihriská, hojdačky - stoly a lavice - psie koterce a búdy - záhradný nábytok. Zameriavame sa na výrobky z guľatiny a používame kvalitné spojenia závitovými tyčami.

Telovýchovné a športové služby v oblasti fitness, jogy a pilates

Hlavnou činnosťou spoločnosť TOP GASTRO PŘÍBRAM, s.r.o. je poskytovanie závodného a reštauračného stravovania pre firmy aj súkromné osoby, vrátane rozvozu. Ponúkame tiež cateringové služby až pre 100 stravníkov. Nájdete nás v Příbrami, areál Kovohuty. Závodné, reštauračné stravovanie, jedáleň: - možnosť výberu zo štyroch hlavných jedál z toho ...

HS Baits s.r.o. prevádzkuje e-shop s produktmi pre rybolov. Firma predáva kŕmne nástrahy, boilies, merch, pelety, dipy, pop-upy vrátane vedier a iného príslušenstva. Tiež prevádzkuje špeciálnu sekciu sa články zamerané na rybolov a odchov rýb.

Inštruktorka fitness, skupinové lekcie, TRX, zdravý chrbát Poradenstvo - problémy s nadváhou - v oblasti zdravej výživy a zdravého životného štýlu, zostavovanie jedálnych lístkov na mieru z bežných potravín - výživové poradenstvo Výroba dekorácií a darčekových predmetov.

Organizovanie športových kempov a krúžkov pre deti mládež v Hlinsku a Brne. Tréningy parkúru a gymnastiky.

Zákazková výroba nábytku a interiérov z masívu. Nábytok, kuchyne, moderné interiéry. Rustikálny nábytok. Podlahy, stoličky, postele, kuchyne, spálne, skrine. Pergoly, prístrešky, detské ihriská, drevostavby. Repasácie nábytku.

Športová hala: - veľká telocvičňa - malá telocvičňa - gymnastická telocvičňa - posilňovňa - kolkáreň štvordráhová - kolkáreň dvojdráhová - herňa stolného tenisu - klubovne.

Plavecký bazén: - veľký plavecký bazén - malý plavecký bazén - relaxačný bazén - sauna.

Ponúkame vám ubytovanie v elegantných apartmánoch na statku v Opalicích. Naše zrekonštruované sedliackej stavení s krytým vyhrievaným bazénom sa nachádza v obci Kamenný Újezd v Južných Čechách. Ak chcete stráviť letnú rodinnú dovolenku na vidieku, iste vám máme čo ponúknuť. Mimo vyhrievaného krytého bazéna a detského ihriska na krásnom sedliackom ...

Studio športu a zdravého životného štýlu pre mamičky s deťmi

Zdieľané elektrické kolobežky v Třebíči Prechádzka po meste s elektrickou kolobežkou s dojazdom až 45km.

Zdieľané elektrické kolobežky v brne a Uherskom Hradišti Projídka po meste s elektrickou kolobežkou s dojazdom až 45km.

Výroba, predaj: -Športové oblečenie, doplnky: -spodné bielizeň, tielka, tričká, polokošele, šortky, bezšvíkové bielizeň, Cyklodresy, ponožky -outdoorové oblečenie: -termoprádlo, mikiny, bundy, nohavice atď.) -detské oblečenie a doplnky: -batoh, spacáky, okuliare, rukavice, čiapky, kukly, šatky. Oblečenie je vhodné pre voľný čas i ...

E-shop: - športová výživa - zdravá výživa - športové oblečenie - športové doplnky