Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

Služby: -fitness centrum -posiľovňa -osobní tréneri -bojové športy -zumba.

Maloobchod, e-shop: - bicykle - komponenty - oblečenie na bicykel - doplnky - prilby, topánky na bicykel.

Internetový predaj, e-shop: -športové potreby, oblečenie a obuv so zameraním na futbal.

Elektrobicykle a bicykle overených značiek predáva firma E-KOLA VYSOČINA s.r.o. so sídlom v Pribyslavi. Skladom máme bicykle dámske, pánske, detské, cestné, horské, trekové, celoodpružené, BMX, ale aj kolobežky a odrážadlá pre najmenších.

Fitness Electric Břeclav. Jedná sa o cvičenie, kedy prúd nízkeho elektrického napätia dáva impulz do svalov, aby sa sťahovali a rozťahovali. Jedná sa o efektívny, ale pritom šetrné cvičenie, ktoré môže podstúpiť v podstate každý bez ohľadu na vek.

Ponúkam služby osobné trénerky. Som fitness inštruktor, robím kompenzačné a zdravotné telesnú výchovu.

Športový futbalový klub Mrlínek sa nachádza v obci Mrlínek v okrese Kroměříž v Podhostýnskom mikroregióne v Zlínskom kraji a zameriava sa na futbal a tenis. V letných mesiacoch organizuje TJ Mrlínek futbalový turnaj. Akcia Telovýchovnej jednoty: - futbalový turnaj a ďalšie. TJ Mrlínek nájdete na adrese Mrlínek č.p. 54.

Spoločnosť Roman Kroha - RIKRO prevádzkuje čerpaciu stanicu, ktorá je tvorená tromi nadzemnými nádržami NDN-16 so samoobslužnými výdajnými stojanmi BENČ a je vybavená platobným terminálom pre verejnosť. Pre zmluvných zákazníkov ponúkame možnosť tankovania pomocou čipu s týždennou fakturáciou. Ďalej sa zaoberáme predajom repasovaných ...

Eshop s vojenského materiálom - bundy, tričká, nohavice, poľné obleky, spodná bielizeň, svetre. Dámske, pánske aj detské odevy vojenského štýlu. Tašky, batohy, maskovacie farby, baterky, ďalekohľady, okuliare, poľné fľaše a ďalšie.

Maloobchod, predaj: -športový tovar, odevy a obuv. Sortiment športového tovaru na leto, zimu a voľný čas. Letný sortiment: LOTTO, SPEEDO, PRINCE, VÖLKL, COLUMBIA, BLOC, NEW BALLANCE, MIZUNO, H2O. Zimný sortiment: LANGE, LOOK, DYNASTAR, ATOMIC, COLUMBIA, EIDER, SALOMON, BRIKO. Predaj zjazdových lyží, lyže a všetko lyžiarske ...

Predajňa bicyklov, komponentov a cyklodoplnkov

Vzdušná joga: - posilňovanie, naťahovanie, relaxácia v závesnej sieti. Vzdelávacie kurzy pre inštruktorov jogy a fitness.

Kaderníctvo Cvičenie na prístrojoch VACUSHAPE, BODYROLL, VIBRATION TRAINER Wellness centrum

Igi elektrobicykle. Predaj: -elektrokol -e-shop -požičovňa elektrobicyklov -služby- opravy, motáž, nastavenie elektrobicyklov.

Sme špecializovaná kamenná predajňa so širokým sortimentom kvalitného pančuchového tovaru prevažne českej výroby. Ponúknuť Vám môže dámska, pánska i detská spodná bielizeň. V našom sortimente nájdete ponožky, punčový tovar, dámske nohavičky, tangá, pánske slipy, boxerky, košieľky, nátelníky, župany, pyžamá a nočné košele. Ďalej u nás ...

Predaj, e-shop: -predaj a servis bicyklov vrátane doplnkov -jízdní bicykle KELLYS, LEADER FOX, VELAMOS, 4EVER, SUPERIOR, DEMA, CTM, Apache -Detská kolesá -náhradná diely na kolesá. Oprava, servis: -jízdní kolesá.

Telocvičná jednota Sokol sídli v Komárove a je dobrovoľným združením občanov na základe registrácie Ministerstva vnútra SR z roku 1992. Od roku 2014 pobočný spolok Českej obce sokolskej. Hlavnou činnosťou T. J. Sokol Komárov je organizovať a rozvíjať pravidelnú činnosť telovýchovných a športových aktivít. Ďalej sa snažíme vytvárať podmienky na ...

Najväčšia lyžiarska predajňa v Brne. Maloobchod, predaj: -lyže, kompletná výbava -snowboard -kolieskové korčule, in-line -chrániče ROCES -športová obuv, topánky -batohy -kolesá Požičovňa: -lyže -kolesá -snowboard. Skiservis.