Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

Rybárske potreby zamerané na prívlač a najmä na prívlačové nástrahy.

Autorizovaný predajca, servis: - automobily SUBARU. Autoservis. Autopožičovňa. Predaj a servis: - elektrobicykle, elektrotříkolky, elektroskútre, talianske skútre.

Voltride s.r.o. sa zameriava na predaj elektrických kolobežiek, náhradných dielov, doplnkov a vykonáva ich servis.

Radim Nakladal sa zameriava na predaj a servis bicyklov, horských a detských bicyklov a elektrobicyklov vrátane komponentov.

Predaj: -jazdné bicykle -príslušenstvo -náhradné diely. Servis. Predaj moto dielov, moto doplnkov.

Predaj, e-shop a požičovňa športového vybavenia.

Pohostinstvo: -pizzeria, reštaurácia-kapacita 200 ľudí -denné menu aj so+ne -záhradka -pizza -bowling -gulečník -stolný futbal -herňa - Bonver Club -disko v piatok a sobotu -2x salónik (45+20 miest) -možnosť organizovania osláv

Výroba, predaj: -Športové lopty-volejbal, basketbal, futbal, hádzaná, medicínsky lopty -textilní, turistické, horolezecké, kožené ruksaky -Športové, cestovné, školské a iné tašky -bezpečnostné a zdravotné pomôcky -brašnářské a galantérne výrobky.

Zákazková výroba detských certifikovaných ihrísk, prírodných zábavných centier, lanových parkov, vonkajších učební

Fľaše Boost Oxygen obsahujú úplne prírodný a úplne bezpečný 95% čistý kyslík. Na rozdiel od stimulantov a energetických nápojov, ktoré obsahujú kofeín, cukry a ďalšie nezdravé zložky, ktoré môžu organizmus pri dlhodobej konzumácii dokonca poškodiť, poskytuje Boost Oxygen čistý kyslík pohodlne a bez nutnosti lekárskeho predpisu.

Projekcia, montáž: - technológia zasnežovania - závlahové systémy - závlahy - servis čerpadiel a armatúr - technický sneh.

Služby: -neinvazívna diagnostika InBody230, Pax Pulse, PBBIO 320 -zmena životného štýlu vr. jedálnička -pomoc pri zmenách v starostlivosti o svoje zdravie -kurz úpravy hmotnosti -liečba bolesti chrbta SM systém -odvykanie od fajčenia -víkendové a týždenné aktívne pobyty.