Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

Cyklo-Šport Zelenka Pavel Maloobchod, predaj: -kolesá -doplnky pre cyklistiku -športové doplnky.

Veľkoobchod: -hračky, spoločenské hry -športový tovar -papier, papierenské výrobky -drogéria.

Telocvičňa Gnesis EMS Zlín. Fitness centrum - cvičenie s využitím elektrickej stimulácie svalov. Za 20 minút cvičenia 1x týždenne dokáže spevniť celé telo.

Cyklošport. Oprava, servis: - bicykle - všetky druhy. Predaj: - bicyklov značiek DEMA, SUPERIOR, GHOST... - náhradné diely a cyklodoplnky - funkčná bielizeň MOIRA.

Výroba, predaj, obchod: -športové potreby, vybavenie, tovar -športové, cestovné, turistické a reklamné tašky, taška, batohy -vaky (obaly) na lyže, lyžiarsku, lyžiarsku obuv a snowboardy - certifikované plávacie vesty, vesta (-pre deti i dospelých -veľkosti S-M L-XL XL-XXL -tréningové, tréningová blúza, blúzky -cykloturistika, ...

Lyžiarsky areál Zadov: -sedačková lanovka -lyžiarske vleky na Zadove a Nových Hutích -detské lyžiarske vleky -pravidelne upravené zjazdové a bežecké trate v dĺžke 80 km. Lyžiarska škola: -kurzy lyžovania a snowboardu -pre deti i dospelých -škôlka - opatrovacia služba. Ubytovanie: Chata Churáňov, tel.: 388428219.

V plaveckom štadióne Podolia ČSTV sú k dispozícii tieto zariadenia: vnútorný 50 metrový bazén vonkajší 50 metrový bazén vonkajší 33 metrový bazén vonkajšie detské bazénik vonkajší tobogán s dojazdovým bazénom para (v cene vstupu do bazéna) sauna (pre ženy, pre mužov, spoločná) solárium.

Český zväz telesnej výchovy. Juhomoravské krajské združenie ČSTV.

Športové zariadenia. Český zväz telesnej výchovy.

Predaj, eshop aj kamenná predajňa. Rybárske potreby: -prúty -navijaky -nástrahy a návnady -iné rybárske potreby -servis pre zákazníkov. E-shop, internetový obchod.

Prevádzka športových ihrísk. Prostredie pre športové sústredenia športových klubov, firemné akcie alebo športové kempy. Kompletné služby spojené s ubytovaním, stravovaním a prenájmom športovísk. K dispozícii: -tartanový povrch, štvordráhu, doskočisko, basketbal, nohejbal -hřiště s umelým i prírodným trávnikom -futsalové ihrisko v ...