Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

Športovo strelecký klub. Možnosť športovej a rekreačnej streľby.

Športová agentúra - incomingová turistika spojená s outdoorovými športmi firemné akcie, lyžiarske kurzy Športové kurzy - lyžovanie, carving, funcarving.

Bowling a bowlingové centrum. Solárium. Squash. Fitness. Sauna. Reštaurácia. Športbar. Masáže.

Tandem-rokov: - vyhliadkový, termický paraglidingový let - základný kurz. Autodoprava. Montáže satelitov.

E - shop - bicykle E - shop - bicykle

Výroba - potreby pre športový rybolov prírodné materiály

Predaj: - bicykle zn. MERIDA - horská, krosová, cestná, detská - cyklistické potreby a oblečenie NW, BRIKO, CRAFT, PEARL IZUMI. Náhradné diely SHIMANO, SRAM, BBB, ROTOR, GIRO, CAMELBAK Predaj na splátky, bezplatný servis.

Organizovanie - motoristické závody

Prevádzka fitness centra s posilňovňou, sálou pre aerobik, saunou a soláriom. Masérske služby.

TJ Sokol Račice disponuje sokolovňou so sálou s kompletným zázemím pre športovú činnosť oddielov pre deti, mládež a dospelých. Sála s pódiom a galériami je vhodná tiež pre kultúrne vyžitie. Súčasťou budovy je klubovňa TJ a krčma. Ďalším športovým oddielom je oddiel futbalu s vlastným ihriskom a tribúnou s kabínami a sociálnym zázemím.

Fitness používajúci metódu EMS, vďaka ktorej je cvičenie intenzívnejšie a účinky sú vidieť vo veľmi krátkom čase. Samotné cvičenie trvá 20 min. a jeho účinok je 10x efektívnejší ako cvičenie vo fitness centre. Metóda je šetrná ku kĺbom a väzivovému aparátu, vhodná pre všetky vekové kategórie.

Maloobchod, predaj, oprava, servis, bazár, požičovňa: -lyže -lyžiarske potreby -skútre. Zjazdové lyže: ATOMIC, BLIZZARD, DYNASTAR, ELAN, FISCHER, SALOMON, SCOTT, SPORTEN Zjazdové viazanie: ELAN, FRITSCHI DIAMIR, LOOK, MARKER, ROSSIGNOL, SALOMON, TYROLIA Zjazdová obuv: DALBELLO, LANGE, MUNARI, NORDICA, SALOMON, TECNICA Zjazdové ...

Výroba a predaj: - pomôcok na orientačný beh, pomôcky na beh v teréne.

Nové FitnessCentrum v Holešove ponúka: - posilňovňu - bežecký pás - crossové trenažéry - cyklo trenažéry - steppery a rotopedy - nealko bar - predaj výživových doplnkov a permanentky - detský kútik.

Športové centrum ZK-VERTOX. Fitness. Fitcentrum. Posilňovňa. Cvičenie na strojoch Power Plate.

Výroba, dodávka, predaj: -športové dresy, športové súpravy