Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

Fitness centrum. Posilňovňa. Sauna s ochladzovacím bazénom. Bar s občerstvením. Predaj: -fitness rukavice, opasky a trhačky -športové oblečenie -doplnková športová výživa.

Predaj aj na splátky, oprava, servis: - lyže - kolesá.

Kurzy plávania pre deti i dospelých Kurzy plávania pre materské školy Cvičenie vo vode (aquaaerobic). Jarné sústredenie Letné sústredenie pri mori Zimné akcie (lyžovanie)

Predaj: -jazdné bicykle -cyklopotreby -športové potreby -hračky

Združujeme a podporujeme deväť športových oddielov amatérskych športovcov. Prevádzkujeme a spravujeme tri športové areály – prenájom a športové podujatia. Športové oddiely: - tenis, golf, volejbal, plávanie, kolky, orientačný beh, horolezci, turistika, ragby.

Rehabilitačné a psychomotorické náradie a hračky. Šlapátka a chodúle. Rolovacie dosky.

Výroba - detské drevené ihriská domčeky, šmykľavky, preliezky Predaj - detské drevené ihriská domčeky, šmykľavky, preliezky Výroba - detské drevené ihriská (domčeky, šmykľavky, preliezky, ...)

Výživová poradňa -masáže -spining

Predaj elektrobicykle. Predaj českej kolobežky.

Organizovanie: - detské rekreácie, letné a zimné tábory lyžiarske kurzy, prevádzka rekreačných areálov, školy v prírode, tematické pobyty, tanečná skupina, pobyty v Českej republike a Taliansku. Ubytovanie v Dvorskej Boude - horská chata

Predaj olečení, skate, snow pre deti. Street oblečenie, doplnky, obuv.

Golf Indoor Centrum Česká Třebová je športovisko pre tréning a výučbu golfu. Príďte si k nám zahrať golf a užiť si skvelú klubovú atmosféru. Nebudete ľutovať! Môžete využiť ponuky nášho baru s rozsiahlym výberom nápojov a kávy. Za zmienku stojí veľký výber Single Malt Whisky a najmä jej cena, ktorá je nepochybne bezkonkurenčná v celom regióne. ...

Schlikovský dvor - turistika, služby, ubytovanie - rybolov - zámok

Predaj - odevy, obuv a potreby pre turistiku, horolezectvo a outdoor - široký sortiment značiek DOLDY, HUMI, HUSKY, ASOLO, JUREK, KAMA, FERRINO, PINGUIN, TOKO, LEKI, LOWE ALPINE, CORAZÓN, VAR, CONDOR, PRIMA OUTDOOR, LOWA, REJOICE, RVC, SALTIC, OPINEL, SING POINT, PETZL, GRISPORT, BEMANIAX, DEVOLD, FUSE, EISBÄR, PACSAFE, SIGG, WENGER, ...

Internetový predaj potrieb a doplnkov na potápanie. Potápačské potreby. Bazár potápačskej techniky. Škola potápania.

Predaj - bicykle Záručný aj pozáručný servis - bicykle Predaj - športové potreby

Požičanie vozíkov za bicykel, cyklosedačiek, krosničiek pre deti, zimného vybavenia a ďalších potrebností na cestovanie s deťmi.

Maloobchod, predaj, servis, požičovňa: - lyže - lyžiarky, paličky, bežky, zjazdové lyže - lyžiarske vybavenie - snowboard. Požičovňa: - motorové člny.