Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

Posilňovňa, osobný tréner, kurzy pre fitness trénerov. Ashtanga jóga Bodystyling. Pilates. Boss. SPINNING Solárium. Potravinové doplnky Nutrend, dr.Egrt.

Špecialista na rodinné záhrady a hlavne na luxusnú výbavu a doplnky ako robotické kosačky, osvetlenie a exkluzívne trampolíny. Ďalej dodávam materiály a rastliny na tvorbu záhrady ako mulčovaciu kôru a kamenice, stromy a pod.

Asociácia zábavy, kultúry a rekreačného športu Přerov. Volejbal Netradičné a málo známe športy. Organizovanie táborov pre rodičov a deti.

Výroba, opravy nástrojov a foriem. Vstrekovanie a vytláčanie plastov. Výroba a montáž zastrešenia bazénov. Výroba, predaj bazénovej hadice. Výroba hlavolamov a stavebníc. Výroba motorových a elektrických kolobežiek CROSCO.

Dovoz z Rakúska - slnečné okuliare pre deti, dospelých - športové a plavecké okuliare Dodávka - detské plavecké okuliare CRAZY DOG - športové a plavecké okuliare REBORN Dodávka - detské slnečné okuliare CRAZY DOG - slnečné okuliare TICOSOL

Telocvičná jednota - aerobik - nohejbal - stolný tenis - bedminton

Výhradný dovozca a distribútor značkového talianskeho a poľského pančuchového tovaru, spodnej bielizne, plaviek a módnych doplnkov. (Fiore, Levante, Wolbar, You by Nico).

Prevádzkovanie: - Squash centrum Bystrice pod Hostýnom: - organizovanie: - turnaje, športové stretnutia v squashi - možnosť požičania rakiet - predaj squash príslušenstvo - cvičenie: - vibračná plošina - posilňovňa - trampolíny - aerobic

Internetový obchod: - predaj športových potrieb - turistického vybavenia - hier - hračiek.

Služby-šport: - Indoor cycling, spinning, cyklotrenažéry.

Predlžovanie rias Nechtové štúdio Kozmetické štúdio Aerobik - zumba

Cvičenie HOT YOGY v dvoch brnenských štúdiách. V jednom z nich aj power yogy, fitness yogy, hatha yogy, vinyasa yogy, gravid yogu a iných štýlov yogy a zdravotného cvíčenia.

Služby: - fitness - solárium - fitbox - ping-pong - sála na box. - sauna - jumping