Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

Vzorková predajňa, kancelária firmy, predajný sklad. Predaj, servis: - športové vybavenie (volejbal, futbal, hádzaná, basketbal, bedminton, florbal) - športové potreby - športové oblečenie, odevy, doplnky.

Sedemmíľové topánky - zábava, adrenalín, šport. Výučba: - zábavný športový štýl - vhodné pre mužov, ženy aj deti. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - semimíľové (skákacie) topánky. Zastúpenie rakúskej značky 7 leagve boot.

Krčma, reštaurácia. Služby: -reštaurácia 42 miesta -salónik 32 miesta -letná záhradka 50 miest -gril -možnosť opekania prasiatok a ošípaných -ruské kolky -jedlá na objednávku -pivo Krušovice, Pilsner Urquell (Plzeň) zabezpečenie akcií podľa požiadaviek -gulečník, šípky, reprodukovaná hudba. Možnosť využitia športového areálu a ...

Šitie, výroba, predaj: -reklamné a záhradné slnečníky -tieniace strechy -plachty proti dažďu -pracovné odevy -kempingová výbava -stanové prístrešky, stany.

Výroba, veľkoobchod, predaj, distribúcia, export: spacie vaky zn. PRIMA . Internetový obchod, e-shop ponúka: spacie vaky, stany, batohy atď.

Herňa: -biliardy -automaty -simulátory. Kompletné cateringové služby Možnosť prenájmu pre rôzne akcie a večierky

Predaj: - športové vybavenie pre vodný šport. Fakturačná adresa: - Pikartská 72, Ostrava - Radvance, 716 00.

Predaj - rybárske potreby prúty, stojany, podberáky, navijaky, Vlastné -boilies, boilies mixy, tekuté komplexy atď návnady, nástrahy. Všetko pre lov kaprov

Posilňovňa, osobný tréner, kurzy pre fitness trénerov. Ashtanga jóga Bodystyling. Pilates. Boss. SPINNING Solárium. Potravinové doplnky Nutrend, dr.Egrt.

Špecialista na rodinné záhrady a hlavne na luxusnú výbavu a doplnky ako robotické kosačky, osvetlenie a exkluzívne trampolíny. Ďalej dodávam materiály a rastliny na tvorbu záhrady ako mulčovaciu kôru a kamenice, stromy a pod.

Asociácia zábavy, kultúry a rekreačného športu Přerov. Volejbal Netradičné a málo známe športy. Organizovanie táborov pre rodičov a deti.

Výroba, opravy nástrojov a foriem. Vstrekovanie a vytláčanie plastov. Výroba a montáž zastrešenia bazénov. Výroba, predaj bazénovej hadice. Výroba hlavolamov a stavebníc. Výroba motorových a elektrických kolobežiek CROSCO.

Dovoz z Rakúska - slnečné okuliare pre deti, dospelých - športové a plavecké okuliare Dodávka - detské plavecké okuliare CRAZY DOG - športové a plavecké okuliare REBORN Dodávka - detské slnečné okuliare CRAZY DOG - slnečné okuliare TICOSOL

Telocvičná jednota - aerobik - nohejbal - stolný tenis - bedminton

Výhradný dovozca a distribútor značkového talianskeho a poľského pančuchového tovaru, spodnej bielizne, plaviek a módnych doplnkov. (Fiore, Levante, Wolbar, You by Nico).