Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

Predaj, e-shop - značkové športové oblečenie, obuv - vybavenie pre zimné a letné športy - športové potreby - kolekcia na šport, voľný čas, turistiku a cestovanie.

Maloobchod, predaj, e-shop -športový tovar -lyže, lyžiarske vybavenie a oblečenie -široká ponuka fitness s veľkým výberom rotopédov -potreby pre turistiku -futbal -halové športy -tenis -všetky športové vybavenie -športové oblečenie -športová obuv -športové vybavenie

Maloobchod, predaj, e-shop - športové potreby - športové oblečenie, obuv

Predaj, e-shop: -značkove športové oblečenie, obuv -vybavenie pre letné a zimné športy -športové potreby -kolekcia pre šport, voľný čas, turistiku a cestovanie.

Predaj, e-shop - športové potreby - športové oblečenie, obuv

Maloobchod, predaj, e-shop - značkové športové oblečenie, obuv - vybavenie pre zimné a letné športy - športové potreby - kolekcia pre šport, voľný čas, turistiku a cestovanie.

Predajňa s rybárskymi potrebami. Široká ponuka prútov, navijakov, nástrah a ďalšie.

Predaj a servis bicyklov, detských cyklovozíkov a príslušenstva. Kamenná predajňa + e-shop. Značky bicyklov: Author, Agang, GT bicycles. Elektrobicykle Guewer, Apache a Lovelec. Cyklovozíky Croozer a Chariot, vychytávky k cyklovozíkom.

Služby: - individuálne tréningy tenisu Sporcentrum Eden Karla Čapka 1482

Predávame športový zdravotnícky materiál, tréningové pomôcky a športový tovar.

Služby: - ubytovanie zruby - organizovanie detských táborov - ustajnenie koní

Služby: - prevádzka tenisovej haly

Remeslá, služby - stavebná činnosť - výškové práce - klampiarske, pokrývačské práce - starostlivosť o dreviny - odborný rez stromov - zakladanie trávnikov a záhonov - zhotovenie záhrad na kľúč Prenájom, požičovňa - plošina MP-20 - horolezecké, vodácke a turistické potreby

Služby - fitness cvičenie - aeróbne cvičenie na bežiacich pásoch

Predaj, eshop, internetový obchod: - rybárske potreby: - návnady a nástrahy - extrudované, pufované, mäkčené nakladané, umelé, krmítkové zmesi, závodné kŕmenie, boilies zmesi, kaprie dobroty - rybárske prúty, navijaky, vlasce, podberáky, háčiky, plaváky - kreslá, lehátka, doplnky - oblečenie.

Služby: -športové centrum -spinning -pilates -jóga -twerk -taebo

Tandemový zoskok - propagačný zoskok - zoskok padákom