Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

Výroba, predaj, maloobchod: -rybárske nástrahy

Predaj, e-shop: -golfové vybavenie a oblečenie.

Časopis OSKAR Organizuje - detské letné tábory

Bestoutdoor.cz je e-shop s potrebami pre outdoorové športy. Od kompasov, cez čelovky a variče až po doplnky pre deti.

Výroba, vývoj, predaj: - kolobežky - profi MIBO kolobežky - mestské cestné kolobežky - univerzálne modely kolobežiek - cestovné kolobežky - skladacie kolobežky - akrobatické kolobežky - turistické modely - pretekárske cestné modely - zjazdové terénne modely - model na troch kolesách.

Zabezpečenie pre školy, detské kolektívy, športové kluby: - lyžiarske a snowboardové kurzy pre školy v Alpách - lyžiarske a snowboardové kurzy pre školy v SR - adaptačné kurzy pre deti a mládež - školy v prírode pre MŠ a ZŠ - školské výlety - zimné rodinné pobyty v Alpách - škola lyžovania a snowboardingu v ČR aj v Alpách - školenie ...

Penzión Diana *** Ubytovanie: Relaxačné a kúpeľné pobyty Potápačské kurzy Cyklistické, raftingové a vodácke zájazdy

Opravy bicyklov všetkých druhov veku a značiek. Stavba kolies na zákazku. Servis do 24hodín. Remeselneme práce. Všetok servis okolo domácnosti a kancelárii: - elektro, voda, kúrenie, maľovanie, murárske práce, a všetky činnosti vo vašom dome, byte, kancelárii, obchode. Správa a údržba nehnuteľností. Stavebné práce.

Klub Taiji Akadémia - kurzy bojového umenia Tchaj-ťi, Kung fu

Výroba, predaj: - športové odevy, dresy pre ľadový a pozemný hokej, futbal, basketbal - na zákazku oblečenia pre ďalšie športy. Služby: - sublimačná tlač - vyšívanie loga podľa dodaného návrhu.

Výroba, predaj: - funkčná termo aktívna bielizeň TERMO-HiT.

Oddiel športovej gymnastiky. Sme výkonnostný oddiel mládeže, máme športové stredisko mládeže, počet detí -300, dospelých - okolo 50 osôb, troch zamestnancov, oddiel má ako ženskú, tak aj mužskú zložky, trénujeme deti od 4 do 20 rokov. Tréningy vedú 15 dobrovoľných trénerov.

Internetový obchod zameraný na mestskú cyklistiku: - jazdné retro bicykle holandského typu so vzpriameným sedením - mestské bicykle (city bike) v dámskom, pánskom a detskom prevedení - beach cruiser kolesá a doplnky - štýlové doplnky na bicykel - náhradné diely na staršie bicykle (skladačky, favorit, eská, soby, liberta).

Služby: -cvičenie na rekondičných a regeneračných stoloch

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, export, import: - záhradný Taliansky nábytok - GRAND SOLEIL - talianske hračky - lyžiarska výstroj SALOMON - talianske športové odevy BRUGI, AST - športová obuv SALOMON. Zaistenie ubytovania: - talianske Dolomity, Sardínia, Bibione.

Textilná výroba, šitie: - plavky - výrobky (odevy, oblečenie) z elastických materiálov. Sídlo spoločnosti: - Slušovice, Falzifikáty (Areál Skleníkov).

AutoMotoKlub Rallye Sport - Vsetín je organizátorom a usporiadateľom športových motoristických akcií (Valašská rally a spoluorganizátor Barum Czech Rally Zlín). Ďalej sa podieľa na organizovaní Detského dňa vo Vsetíne, tenisový turnaj osobnosti Otrokovice, vianočný tujnaj osobností v bowlingu Zlín. Združia občanov a najmä mládež, ktorí majú chuť ...

Služby: - výživový poradca - osobný tréner fitness

Kategória: - hotel*** s celoročným ubytovaním. Zloženie izieb: - 27 dvojlôžkových, vaňa, WC - 3 dvojlôžkové apartmány - možnosť prísteliek. Možnosť organizovania súkromných akcií: - spoločenské, firemné akcie, svadby. Šport, wellness, relaxácia: - tenisový kurt s umelým povrchom - squash - masáže - minigolf - sauna - ...

Predaj horských, crossových, cestných a detských bicyklov, elektrobicyklov a doplnkov. Vykonávame servis a stavbu kolies na zákazku. Predávame kolesá značiek CTM, Pell's, MRX, Scud, Force, Dema, Mayo, Harry a ďalšie.

Jógacentrum v mlyne. Kurzy: -hathajogy. -powerjogy.