Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

Prevádzka, servis, opravy, predaj: - biliardy, výherné a šípkové automaty.

Predaj, maloobchod, oprava, servis: -jazdné bicykle

Fitness centrum pre ženy so zameraním na odstraňovanie celulitídy, chudnutie a cvičenie pomocou VacuShape a Power Plate.

Športcentrum. Služby: -tenis -bowling -squash -stolný tenis -sauna

Bazár - športové potreby pre deti a dospelých - detské potreby - bicykle, kolobežky, lyže - autosedačky - postieľky, kočíky, hračky.

Všetko pre šport výhradný dovozca a distribútor pre ČR značiek: -CANE CRECK, CEBÉ, COLMAR, DYNASTAR, EIDER, ELEFANTI BASIC, GARY FISNER, CHIBA, CHIEMSEE, KERMA, KLEIN, LANGE, LOOK, LOTTO, MONTRAGER, PRINCE, RHAM, SPORTSWEAR SORRY, SPYDER, TREK, WRENCH FORCE.

Veľkoobchod, predaj: - športové potreby - športové oblečenie.

Poskytujeme: - ubytovacie a hostinské služby - prevádzkovanie lyžiarskeho areálu. - reklamnú a propagačnú činnosť. Ubytovanie v areáli Drevená Dňa v Žacléri. Ponúkame príjemné aktivity na spestrenie pobytu: - chytanie rýb - k dispozícii je Vám česká kuchyňa - grilovanie - k dispozícii je Vám reštaurácia priamo v areáli. V Doske ...

Výroba, predaj tovaru pre vodákov: -lodné vrecia -nafukovacie vaky -vodotesne a vodovzdorné obaly a tašky. Požičovňa: -vodácke potreby.

Predaj, servis: -športový tovar -cykloservis. Sídlo: Krškova 15/783 15200 Praha - Hlbočepy.

Predaj, e-shop, oprava, servis, požičovňa: - športové potreby - bicykle - lyže - športové oblečenie

Výroba, predaj, e-shop: - rybárske potreby - nástrahy pre prívlač

Služby: - prevádzka vodáckeho táboriska - požičovňa lodí, raftov a vodáckeho vybavenia

Ubytovacie a športové zariadenia - kapacita 30 lôžok - stredisko je vybavené 2, 3, 4 lôžkovými izbami - spoločné sociálne zariadenie teplá voda, sprcha, wc - spoločná kuchynka - televízny kútik - spoločenská miestnosť s krbom - šport: vodné lyže, windsurfing - požičovňa lodičiek - tenisový kurt - stolný ...

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop -biliardový tovar -šípkový tovar -stolné futbaly, hokeje -šachy a spoločenské hry -petanque, kroket, hlavolamy -poháre, medaily, diplomy -žonglovanie -golf centrum -predaj, servis, poradenstvo.

Predaj, e-shop -biliardy, šípky -stolný futbal, hokej -petanque, kroket -šachy, spoločenské hry -poháre, medaily, diplomy. Golf centrum: -predaj, servis, poradenstvo.