Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

E-shop: - infrasauny - mobilné vírivky - mobilná klimatizácia - skákacie atrakcie - trampolíny

Rekreačný tenis, detské tenisové školičky, závodný tenis, prenájom tenisových a bedmintonových kurtov, organizovanie športových akcií a turnajov, ubytovanie v penzióne, tenis bar, požičovňa, servis a predaj športových potrieb.

Kompletné zaistenie outdoorových aktivít: - heliskiing - heliboarding - freeriding - ski touring (skialpinizmus) - mountaibiking (horské bicykle).

Predaj a montáž - pingpongové stoly Výroba - pingpongové stoly - obrubníky - plotové striešky - ploty Predaj - cement - betónový tovar - odvodňovacie kanáliky okolo športovísk

-Veľkoobchod a maloobchod Poskytovanie telovýchovných a športových služieb v oblasti bojových umení

Činnosť: - organizovanie športových podujatí

Predaj, e-shop - detské herné zostavy na ihrisko - šmykľavky, hojdačky - pieskovisko - záhradné a vonkajšie hry.

Športovo relaxačnom centrum: - ricochet - solárium - sauna

E-shop: - tenisové rakety, lopty, struny - tenisové oblečenie

Požičovňa lodí. Na zákazku organizujeme vodácke zájazdy na české, slovenské, poľské a rakúske rieky, školské výlety a putovné tábory na českých riekach.

CrossFit - pokiaľ sa chcete odreagovať a zároveň si dať poriadne do tela, zlepšiť svoju fyzickú a psychickú kondíciu v príjemnom kolektíve potom je naše centrum to pravé miesto pre Vás. Budeme sa snažiť, aby pre vás toto miesto nebolo len telocvičňou, ale miesto, kde radi strávite aj vaše voľné chvíle.

Športové akcie - tandemový zoskok - adrenalínová atrakcia - pripútaný a teplovzdušný balón - darčekové poukazy na let balónom.

Kurzy jogy - joga pre deti i dospelých - kurzy osobného rozvoja.

Predaj, veľkoobchod, e-shop: -firemná zákazková výroba, nášivky, logo firmy -športové oblečenie -bundy, bunda, outdoor -vesta, vesty, nohavice -turistické návleky na bežky a pohorky -čiapka -detské outdoorové oblečenie, bundy, nohavice -sekundové stany, spacáky -termoprádlo

Výroba: - vybavenie do prírody: - stany - celty - stany ku karavanom - vojenské hangáre.

Internetový obchod, e-shop: - vybavenie pre golf - golfové sety - golfové oblečenie.

Internetový obchod, e-shop: - športové odevy - trikoty - bandáže.

Lyžiarska požičovňa Lyžiarska školička pre MŠ Korčuľovanie pre MŠ Lyžiarsky oddiel NORDICA Prímestské športové tábory

Športové centrum. Služby: - bedminton - tenis - squash - stolný tenis - spinning - fitness.

Maloobchod, e-shop: - chovateľské potreby - akvaristika - teraristika - rybárske potreby.

Fitcentrum - aerobic - flexibar - balantes - power jóga - step aerobik - fitballs Spinning Športový klub.

Špecializovaný minigolf e-shop ponúka potreby pre záhradný minigolf, minigolfové sady, minigolfové dráhy, minigolfové palice, minigolfové prekážky, minigolfové loptičky vďaka ktorým si môžete vytvoriť vlastné minigolfové ihrisko kdekoľvek chcete.