Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

Športová diagnostika. Training testing therapy. Since of sports. Kondičný tréning kognitívnych funkcií. Tterapia. Profesionálny šport. Silové zložky. Poruchy koncentrácie. Kompenzácia otrasu mozgu. Post-traumatický tréning.

Organizácia športových a spoločenských podujatí (športové krúžky, detské dni, závody, plesy a pod.) Prenájom tenisového kurtu, ihriska, kultúrneho domu a zariadenia.

Služby: -vybavenie detských ihrísk -altány, pergoly a záhradné domčeky -zabezpečujeme kompletnú projektovú dokumentáciu a realizáciu.

Tenisové kurty. Golf Indoor. Atrakcie pre deti. Wellness. Fitness. Hipoterapia.

Centrum zdravia Bohuňovice: - krytý plavecký bazén - tobogán - detský bazén - teplý bazén - posilňovňa, fitness, fitcentrum - sauna - parný kúpeľ - solárium - masérske služby - plavecký výcvik, - občerstvenie.

E-shop: - športové potreby - cyklistické vybavenie - športové oblečenie, obuv - plavky - činky, závažia

klimatizovaná posilňovňa v centre Zlína. Lokálna kryoterapia. Predaj: - doplnky stravy - vitamíny.

Fitness centrum Fitness Podbaba má za sebou dlhoročnú úspešnú tradíciu. a novo vertikálne solárium. Posilňovňa je rozdelená na tri na sebe nadväzujúce časti. K rozohriatiu organizmu je pre Vás pripravená cardio zóna s rotopedami, stacionárnymi kolesami, behacími pásmi, steppry a novým strojom WAVE (korčuľovanie v štyroch rôznych polohách) a ...

E-shop: - rybárske potreby - potreby na muškárenie

E-shop, internetový obchod - všetko pre dom, byt a záhradu - bazény - záhradný nábytok - skleníky - bytové dekorácie - elektronika - domáce spotrebiče - hračky - športové vybavenie.

Rehabilitácia, fitness - cvičenie skupinové aj individuálne - športové kurzy. Prevádzkareň Stará Rola Pretekov mieru 582/3 360 17 Karlove Vary

Návrhy a realizácia bytových a komerčných interiérov, príprava nehnuteľnosti na predaj či prenájom (home staging), redesign interiérov. Pripravíme pre vás originálny a funkčný priestor pre váš každodenný život. Pôsobisko celá SR, prvá schôdzka zadarmo.

Maloobchod, predaj, oprava, servis: - bicykle - cyklistické doplnky (prilby) - cyklistické odevy - cyklistická obuv - tachometre, pulzmetre - plášte, odpružené vidlice, prívesné vozíky pre deti, široká škála sedačiek pre deti - výživa a doplnky stravy - predaj na splátky.

Zoskoky Kunovice - tandemové zoskoky. Tandemové zoskoky s kamerou a fotom. Tandemové zoskoky pre firmy a skupiny so špeciálnou ponukou., výcvik Výcvik na získanie preukazu parašutistu a športovej licencie, výcvik parašutistov športovcov na zvýšenie výkonnosti. Organizovanie športových súťaží. Ustanovenie nových rekordov v ...

E-shop - bicykle - cyklo príslušenstvo - cyklistické prilby - kolieskové korčule - lyže.

Fitnes centrum - osobný tréner a výživový poradca - kurzy cvičenia pre deti i dospelých.

Paintballové ihrisko. Paintball.

Fitness centrum v Plzni na Boroch so službami osobného trénera. Súčasťou služieb fitness centra je internetový obchod zaoberajúci sa predajom športovej výživy značky MaxxWin.