Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

World Class International je najkomplexnejšou sieťou fitness centier v Európe.

Solárium Fitness centrum - posilňovňa - osobné tréningy Sauna Masáže

E-shop, internetový obchod - vybavenie na slackline - popruhy - slackline sety - kladky, kotviace slučky, kotviatka, karabíny, šekly - čiapka, čiapky.

Hotel-ubytovanie 45 lôžok. Aquapark, plavecký bazén. Zimný štadión-2 kryté haly. Športová hala pre loptové hry.

Rekreačne športové a vzdelávacie centrum - jazdiareň, ustajnenie koní, vychádzky, jazdectvo - hipostanica - penzión, penzión, ubytovanie - kaviareň - wellness.

Športové centrum - fitness - spinning - zumba - powerjóga - pilates - squash - solárium.

Výroba a montáž horolezeckých stien. Projekty horolezeckých stien upravíme podľa vašich prianí, aby zodpovedali požiadavkám zákazníka aj súčasnému trendu na trhu.

Predaj, požičovňa, servis - lyže nové aj použité - lyžiarske topánky, palice, helmy - viazanie - chrániče chrbta - lyžiarske oblečenie.

Prevádzka: - mestské kúpele - športová hala - športové areály.

Maloobchod, e-shop: - vojenský materiál - batohy, stany, celty - nášivky - nože, bajonety.

Predaj, opravy, servis: -jazdné kolesá značiek-MAXBIKE, CTM, CUBE, CORE, kolobežky, elektrobicykle- LECTRON, CRUSSIS -doplnky, prilby, cyklo oblečenie, -osvetlenie, cyklosedačky atď.

E-shop: - detské oblečenie - plavecké čiapky, okuliare, topánky do vody - športové potreby - školské potreby

Sme klub s najširšou členskou základňou v SR. Organizujeme tréningy pre deti od troch rokov a ponúkame starostlivosť o mladých judistov. Prvá ukážková hodina je zadarmo.

Onjasi Truhlářství, s.r.o. sa nachádza v centre mesta Zábřeh a jeho vznik bol pod názvom JOS Drevovýroba. Pokiaľ teda hľadáte stolárstvo, ktoré vám vyrobí originálny nábytok z masívu alebo drevené schodisko na zákazku potom ste tu správne. Vďaka kvalifikovaným pracovníkom sú výrobky vykonávané kvalitne a so zmyslom pre detail. Realizácie zaistíme ...

Predaj, oprava, servis, vypletanie: - tenisových, squashových a bedmintonových rakiet

Štúdio funkčného tréningu - cvičenie s voľnými kladkami, činkami, medicinbalmi, veľkými loptami, gumovými expandermi, balančnými podložkami - cviky s váhou vlastného tela - fitness inštruktor a tréner.

Služby: - tenisové kurty - výučba tenisu pre dospelých - detská tenisová školička Predaj, vypletanie: - rakety

Lukostreľba - vystupujeme na firemných akciách, historických jarmokoch, mestských slávnostiach av sezóne aj na hradoch a zámkoch. Predaj, e-shop - luky - praky - šípy - terče - všetko vybavenie pre lukostreľbu - kostýmy, opasky.

E-shop: - športové vybavenie - outdoor - bicykle - lyže

Potápačské centrum. Oficiálny distribútor: -potápačské, plavecké a jachtárske vybavenie značiek CRESSI-SUB, STINGRAY, PRO-RAINER, KOWALSKI, CAMARO. Kurzy potápania v ČR aj v zahraničí (Chorvátsko, Egypt) Zájazdy za potápaním: -pobytové (Chorvátsko, Taliansko, Rakúsko, Španielsko) -na lodi (Chorvátsko, Thajsko, Egypt, Florida).

Maloobchod, predaj: -paramotory NIRVANA -doplnky: -prilby -záložáky -oblečenie Výroba: - motory, stroje a potreby pre motorový paragliding.