Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

Požičovňa outdoorového vybavenia pre deti - zapožičiame vám krosničky, nosidlá, vozítka za bicykel zn. Croozer a Weehoo i-Go, cestovné postieľky, ťažné tyče a pod. Vybavenie vám zadarmo v rámci Kladna a okolia dovezieme a opäť odvezieme. Samozrejmosťou je aj prípadná inštalácia a predvedenie vybavenia.

Moderné fitness vo Vysokom Mýte: - fitness tréneri - výživová poradňa - súčasťou je aj detský kútik s dohľadom.

Maloobchod, predaj, oprava, servis: - biliardy - biliardové stoly - potiahovanie biliardových stolov - predaj príslušenstva (tága, kriedy, gule).

Veľkoobchod - rybie návnady, živé návnady - rybárske potreby.

Prvá aréna, ktorá Vám ponúka jedinečné spojenie indoor a outdoor ihriska, nie ste závislí od počasia.

Dovoz a distribúcia športových potrieb pre windsurfing, kitesurfing, snowboarding a skateboarding vrátane oblečenia a obuvi navrhovanej pre tieto športy.

Predajňa aj eshop, internetový predaj: -značkové oblečenie, streetové -tričká, čiapky, kraťasy -zimné bundy, jarné bundy -mikiny, nohavice, topánky -peňaženky. Športové a zábavné: -športová balančná pomôcka - balačné dosky. -Longboard -kolobežky -príslušenstvo kolieska, dosky, riadidlá, gripy, pegy, brzdy, vidlica griptape, helmy.

CC Meteorite z.s., informácie o curlingu v Plzni, členská základňa, nábor nových členov.

Veľkoobchod, e-shop - športové oblečenie dámske, detské, pánske - oblečenie pre fitness, jogu, voľný čas, plávanie - športové doplnky.

Služby: - oprava, servis bicyklov - brúsenie korčúľ - skiservis, servis lyží.

Bar: - 4 bowlingové dráhy - 2 biliardy - šípky - futbal.

Ubytovanie: - hotel. Reštaurácia. Wellness centrum: - bazén - whirlpool - sauna - posilňovňa - masáže.

Služby,ubytovanie,ubytovňa: -bytového typu - obývacia izba,obývačka s televíziou, videom, DVD a rádiom, spálňa,kuchynka,jedáleň, sociálne zariadenie-WC** a kúpeľňa s možnosťou vlastného varenia -kapacita 48 lôžok -vonkajšie posedenie s krbom -barové občerstvenie -parkovisko v areáli -cena 150-250, - Sk ** na osobu a ...

Dámske fitness. Kardio zóna, kruhové cvičenia, stroj Rolletic a Vibroplate. Ponúkame výživové poradenstvo.

Maloobchod, e-shop: - potápačská technika - vybavenie pre potápačov.

Tenisová škola - kurty pre verejnosť. Predaj a servis tenisových potrieb a vybavenia.

Špecialista na športové oblečenie a obuv Spoločnosť TEAMSTORE je oficiálnym distribútorom produktov NIKE, UNDER ARMOUR, ADIDAS, PUMA, KLIMATEX a výhradným distribútorom španielskej značky KELME založenej v roku 1977. Naša spoločnosť vznikla v roku 2009. V rovnakom roku sme sa stali oficiálnym distribútorom značky Nike, ktorá je vo výrobe ...