Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

Predaj, e-shop: - športové oblečenie - lyžiarske, cyklistické helmy, prilby - batohy - chrániče - športové okuliare

Spoločnosť DSC šport s.r.o. sa zaoberá predajom a distribúciou športových potrieb značiek Dunlop, Slazenger, Carlton a Lotto pre Českú aj Slovenskú republiku. V našom veľkoobchode nájdete vybavenie pre tenis, squash aj bedminton, či už hľadáte rakety, loptičky či obuv. Produkty Dunlop sú navrhnuté tými najnovšími technológiami, aby spĺňali ...

Činnosť: - organizovanie golfových turnajov

Služby: - adventure golf - detské ihrisko - kaviareň

Predaj: - bicykle, odrážadlá, kolobežky - blatníky, brzdy - duša, prehadzovačky - plášte, ráfiky - prilby - doplnky, príslušenstvo, - všetok servis kolies, - vybavenie na plávanie.

Výroba, predaj: - športové potreby so zameraním na vodný šport

Predaj a servis: -nové a použité lyže, lyžiarske topánky a snowboardy -montáže a elekronické nastavovanie všetkých druhov bezpečnostných viazaní -široký výber zimných búnd a lyžiarskych doplnkov -požičovňa lyží a snouwboardov.

Oddiel MG Elite Zlín - moderné gymnastiky pod vedením Kamily Kopeckej. Rozvíjame v deťoch ladný pohyb, zmysel pre rytmus, tanečné základy, trpezlivosť a vytrvalosť. Gymnastky sa učia zručnej manipulácii so švihadlom, obručou, loptou a neskôr aj s kužeľmi a stuhou.

HC Draci Šumperk, hokejový klub. Hokej Šumperk 2003. HC Šumperk. Nábor mladých talentovaných športovcov za účelom komplexného športovo vzdelávacieho procesu so špecializáciou na ľadový hokej. Predaj, servis: - športové potreby a vybavenie na hokej, in-line hokej, florball.

Hokejový klub HC Draci Šumperk Nábor mladých talentovaných športovcov za účelom komplexného športovo vzdelávacieho procesu so špecializáciou na ľadový hokej. Odborné športové poradenstvo.

Hokejový klub HC RT TORAX Poruba Nábor mladých talentovaných športovcov za účelom komplexného športovo vzdelávacieho procesu so špecializáciou na ľadový hokej. HC RT TORAX Poruba

E-shop: - hračky - didaktické hry - nábytok pre škôlky - športové potreby pre deti

Predaj, e-shop: - vybavenie pre stolný tenis

Predajňa pre cyklistiku a lyžovanie. Predávame horské, trekingové a cestné bicykle, elektrobicykle a vybavenie a doplnky pre cyklistiku. Vykonávame servis kolies a elektrobicyklov. V zimnom období vykonávame servis, brúsenie a voskovanie lyží aj bežiek a predávame lyže, bežky a snowboardy.

E-shop - fotopasce - LED svietidlá - kamery na zbrane - nočné termo videnie, termovízia - poľovnícke záštity - potreby pre poľovníctvo.