Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

-Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybnikárstva, lesníctvo a poľovníctvo -Nakládání s reprodukčným materiálom lesných drevín -Výroba kovových konštrukcií a kovových výrobkov -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a ...

Eshop, internetový obchod, maloobchod, predaj: - športová obuv, topánky - športové oblečenie - doplnky pre šport - vybavenie pre voľný čas. sortiment: - Nike, Adidas, Asics, AD, Reebok, Puma, Joma, Under Armour, New balance, Select, Mizuno, Collonil, New Era, Vans ...

Služby, organizovanie: - kurzy plávania novorodencov, dojčiat, batoliat, predškolákov - pobyty pre rodiny s deťmi - akcie pre deti (karneval, drakiáda, divadlo, a i.).

Služby, organizovanie: - kurzy plávania novorodencov, dojčiat, batoliat, predškolákov - pobyty pre rodiny s deťmi - akcie pre deti (karneval, drakiáda, divadlo, a i.).

Ponúka oblečenie a obuv na šport aj pre voľný čas. Predajne navyše ponúka službu servisu športového vybavenia, od opravy výpletov tenisových rakiet, cez opravu bicyklov, ošetrenie inline korčúľ a skateboardov až po nastavenie lyží.

Vývoj, výroba, predaj: - špeciálne vybavenie pre športových strelcov - kabáty, nohavice, spodné oblečenie

Športová hala. Posilňovňa. Vonkajšie tenisové kurty.

Predaj, servis: - vybavenie pre potápanie - potápačská technika. služby: - kurzy potápania.

stredisko Letiny - ubytovanie, kapacita 17 štvorlôžkových chatiek - organizovanie letných detských táborov, škôl v prírode, školských výletov, zoznamovacích podujatí, firemných akcií, rodinné rekreácie. Adresa: 336 01 Leti

predaj: - použité lyžiarske vybavenie - snowboardy.

SUN SKI & BOARD SCHOOL Sieť komerčných lyžiarskych škôl a požičovní, ktorá ponúka vysokú kvalitu služieb. Požičiavanie, prenájom: - lyžiarskeho vybavenia - snowboardového vybavenia - lyžiarska škola - snowboardová škola - servis.

fitcentrum: - fitness s kardio zónou - solárium - posilňovňa - solárium.

Internetový obchod, e-shop: - darčekový tovar - domáce potreby - hračky - športové potreby.

kolesá Sedláček - predaj, servis bicykle a cyklo príslušenstvo.

Výroba: - športové zariadenia - Lajnovačka, bránky, stĺpiky

Výroba, internetový predaj, eshop: -textilního tovaru: -Detská textil - vankúše a prikrývky do postieľok a kočíkov, kojeneckých zavinovačiek a baby vakov -bytový textil - hotelový textil - plachty, obliečky, prikrývky, vankúše pre materské škôlky - teplákové súpravy, športové dresy.

Športový areál Hulín: - futbalové ihrisko - futbalový klub Spartak Hulín, Admir Hulín a prípravka SVČ - atletický ovál - atletický klub SVČ Hulín Prenájom ihrisko s umelým povrchom. Kúpalisko. Minigolf. Ubytovňa - tel .: 606729653: - 1 štvorlôžková, 11 trojlôžkových, 2 dvojlôžkové a 1 jednolôžkovú izbu.

Letné kúpalisko a minigolf: - bazén so skonanskými mostíky a s detským bazénom - ihrisko na beach volejbal, nohejbal, petanque, badninton, stolný tenis, detské preliezky, pieskovisko a hojdačky - bufety a kryté záhradky - bezplatné parkovisko - minigolfové ihrisko.