Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

Internetový obchod: - outdoorové vybavenie - všetko potrebné pre turistiku, horolezectvo, vodáctvo, cyklistiku, táborenie, camping a tiež potreby pre prácu vo výškach - ako topánky, batohy, oblečenie, čelovky a baterky, varenie, spanie aj vybavenie na sneh

Ponúka predaj a servis bicyklov, elektrobicyklov, kolobežiek, odrážedel. Ďalej v sortimente nájdete: - príslušenstvo, oblečenie - prilby, cyklistické tretry, batohy - neustále prebiehajúce zľavy

Posilňovňa v priestoroch športovej haly vrátane sauny i solária. ponúka: - kondičné aj závodné formy posilňovanie - stroje vhodné aj pre ženy - inštruktáže pre začiatočníkov Možnosť posilňovanie v Hlučíně na Tyršovom 5A a inde.

Horolezecká stena Holešovice - kurzy lezenie a horolezectvo - lezecký oddiel.

Rekondičné štúdio P + R: - VacuShape chôdza v podtlakovej komore - Power Plate cvičenie na vibračnej plošine - Cardio zóna - prístrojová lymfodrenáž

služby - kurzy jogy - cvičenia, semináre.

Predaj, e-shop: - plavecké vybavenie - plavky dětské - detské oblečenie - batohy, spacáky - hračky

Požičovňa: -lyží, bežiek -lyžařských topánok -lyžařského vybavenie -snowboardů Maloobchod, predaj: -použité a nové lyže -lyžařské vybavenie, okuliare -lyžařské topánky. Servis, oprava: -lyží a snowboardov.

služby: - osobné či skupinové tréningy

Výhradný dovozca, autorizovaný distrobutor: - detské ihriská, herné prvky francúzskej firmy PROLUDIC.

Čerpacie stanice ORI - predaj pohonných hmôt - požičovňa elektrobicyklov - automyčka - dobíjacia stanica na elektro autá.

Predajné sklad, e-shop - trampolínove sety - trampolíny skladateľná, mini, Detk.

Internetový obchod, e-shop: - biliardové tága.

činnosť: - bezpečnosť práce - požiarna ochrana - školenie PO, BOZP - koordinátor BOZP na stavenisku - revízie zdvíhacích zariadení, detských ihrísk.

Predaj, e-shop, požičovňa, servis - lyže, lyžiarske vybavenie.

Predaj, servis, požičovňa - lyžiarske vybavenie - lyže.

Internetový obchod, e-shop: - potreby pre netradičné športy - frisbee, diabola - bumerangy, Aerobie - longboardy - Mölkky.

Predaj, e-shop - bicykle HEAD - športové lyže a topánky HEAD.

Internetový obchod, e-shop, kamenná predajňa: - bicykle - cyklistické doplnky, odevy.

služby - golfové tréningy a kurzy - predaj golfového vybavenia - servis golfových palíc. pôsobisko: - adresa: Hotel Čechie, Praha U Sluncové 618/25.

Výroba, distribúcia - outdoorové vybavenie, oblečenie - bundy, vesty, spacáky.