Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

BIKEBOSS je e-shop s bicyklami s širokým výberom príslušenstva, doplnkov pre bicykel a vybavenie pre fitness a športovú výživu.

Stránka je zameraná na futbalové kluby, hráčov a fanúšikov. Ponúkame široký výber futbalového vybavenie a futbalových potrieb, od dresov, topánok, lôpt, až po taktickej tabule, píšťalky a mnohé iné.

Predaj oblečenia a vybavenia pre šport - futbal, tenis, bedminton -spinning -fitness -aerobic -masáže.

obchod a e-shop pre žonglérov. v obchode nájdete vybavenie pre žonglovanie, ako sú joja diabola, loptičky, kolky, poi, flowersticky, šatky a ďalšie.

Organizujeme prímestské tábory so športovým programom. Súčasťou našej ponuky je cyklo tábor. Nechýbajú ani tábory zamerané na vodáctvo či jazdu na in-line korčuliach.

Sme športová fyziocentrum s patronátom lekárov, ortopédov. Môžete u nás cvičiť samostatne alebo individuálne s osobným fyziotrenérem. Každý deň organizujeme zábavné kruhové tréningy. Disponujeme vlastné rehabilitáciou a fyzioterapiou. Vykonávame športové a relaxačné masáže, shiatsu, manuálnej lymfodrenáže a kineziotaping. Venujeme sa aj výživové ...

Sme firma, ktorá sa zaoberá organizovaním příměstkých táborov, športových táborov a krúžkov atletiky. Snažíme sa, aby deti šport bavil a aby rozvíjali svoju pohybovú činnosť. Deti naučíme rôzne športy, predovšetkým sme ale zameraní na atletiku. Naši tréneri majú dlhoročné skúsenosti, ako s aktívnou kariérou športovcov tak, s trénerskú praxou.

Výhradný distribútor športovej výživy a suplementov Doriana Yatesa, 6násobného Mr. Olympia. V ponuke obchodu sú proteíny, sacharidové nápoje, spaľovače, NO doplnky, aminokyseliny a športové oblečenie. Produkty značiek Tempro, Black Bombs, Dynamino, NOxpump, TestX a ďalšie.

Rybárske potreby. Obchod špecializujúca sa na predaj potrieb pre prívlač. Prúty, navijaky, podberáky, dipované gumové nástrahy, plandavky, rotačky, woblery, vlasce, šnúry, čeburašky a háčiky. Produkty značiek Favorite, Crazy Fish, SV-Fishing, Savage Gear, Okuma, Spinmad, Vanfook, Jigstramer.

Sportbeton je rodinná firma s 24 ročnou tradíciou a rešpektom. Máme za sebou viac ako 3500 úspešných inštalácií našich betónových pingpongových stolov, ktoré sme za tie dlhé roky dokázali vyrobiť, dopraviť a nainštalovať presne podľa želania našich klientov. Vyrábame betónové pingpongové a šachové stoly, obrubníky, kanáliky, striešky, plotové ...

Český výrobca kvalitných a efektívnych návnad a nástrah na ryby. Veľký výber rôznych druhov boilies, plávajúcich boilies, kŕmnych peliet, dipov a ďalších. Možnosť veľkoobchodných cien pre partnerov.

Výroba a predaj stanov indiánska típí (tiež teepee či teepee, historické stany, mongolskej jurty, predajné stánky a veľkopriestorové stany šapitó.

Špecializujem sa na servis a predaj bicyklov. Okrem sezónnych servisov ponúkam výplety a centrovanie kolies, servis a opravy odpružených vidlíc RST, zapletených kolies Mavic, Shimano ai. Poradím a zabezpečím kúpe nového bicykla a cyklo doplnkov za zaujímavé ceny. Novo aj elektrobicykle.

Tělocvičná jednota Sokol Plzeň - Skvrňany ponúka najrôznejšie športovej činnosti a podujatia pre cvičencov všetkých vekových kategórií. Vedieme oddiely volejbalu, nohejbalu a všestrannosti pre deti, mládež i dospelých. Ponúkame zdravotné, relaxačné a kondičné cvičenia, cvičenia na Gymball a ďalšie. T.j. Sokol Plzeň - Skvrňany: - športové ...

Kaviareň v štýle Provence - Café Green, ktorá Vám ponúkne pokojné posedenie pri káve Julius Meinl. Zároveň Vám ponúkame v štúdiu lekcie jogy, pilates alebo kondičného cvičenia.

Fitness a posilňovňa Vrchlabí - posilňovacie stroje - kardio zóna - bar - predaj doplnkovej výživy.

Ski areál Paseky nad Jizerou - lyžiarsky vlek - požičovňa lyžiarskeho vybavenia - lyžiarska škola. Stavebná činnosť - výstavba rodinných a rekreačných objektov - výstavba bytových a komerčných budov - výstavba zasnežovanie, lyžiarskych vlekov a lanových dráh - výstavba inžinierskych sietí a drobných prístupových komunikácií - ...

Bicykle MYSTIC BIKE predaj: - bicykle: Opravy, servis bicyklov.

Predaj, e-shop s outdoorovým a campingovým vybavením značky Cattaro.

Hokejový klub, HC Stadion Litoměřice, hokej, športovú činnosť, rozvoj a podpora hokejových hráčov, hokejový tréning, hokejová výučba, športovo vzdelávací proces. Športové praxe a športové pedagogika.

ČSLH, český zväz ľadového hokeja, český hokej. Vedenie hokejového programu Českej republiky, klubov, hráčov, trénerov a rozhodcov.