Nemáte čas na upratovanie? Využite upratovacie služby ako umývanie okien, schodísk a zrkadiel, čistenie kobercov, podláh, sedačiek, utieranie prachu, žehlenie, umývanie riadu, generálne upratovanie kúpeľne a kuchyne, dezinfekciu a impregnáciu povrchov.

- predaj a servis čistiacej techniky - pravidelné aj jednorazové upratovanie domácností, administratívnych aj priemyselných objektov - umývanie okien a nákladov - upratovanie po maľovaní, rekonštrukciách a sťahovanie - vypratanie pivníc a pôd, vrátane likvidácia - pranie vertikálnych žalúzií - čistenie kobercov a čalúneného ...

Upratovacie služby. Bezpečnostné služby.

bezpečnostné služby - upratovacie služby

Komletná administratívno-technická správa nehnuteľností, údržba zelene, upratovanie, havarijný servis

Čistenie kobercov a čalúnenie. Čistenie interiérov vozidiel (áut).

Vykonávame: - rekonštrukcia interiérov aj exteriérov stavieb - pravidelné aj nepravidelné údržby aj upratovanie poprípade pomocné práce.

Vykonávame upratovacie práce pre firmy vrátane umývania okien.

Maliarske práce Predaj - čistiace zóny a podložky pod stoličky Upratovacie práce (denné, nárazové, generálne) Pokládka, renovácia - podlahy

Komplexná ponuka upratovacích služieb pre firmy, komerčné objekty a domácnosti. Ponúkame odpadové hospodárstvo, ale aj služby ako napríklad hodinový manžel, upratovanie áut, starostlivosť o záhradu, zabezpečovanie remeselníkov a služieb na kľúč podľa individuálnych prianí zákazníka.

Hľadáte kvalitnú a spoľahlivú upratovaciu službu? Ponúkame komplexné upratovacie služby u Vás doma alebo vo firemných priestoroch. Vykonávame umývanie okien, umývanie fasád tlakovou vodou, poskytujeme dodávky sanitárneho charakteru. Vykonávame čistenie kobercov, súprav a interiérov automobilov. Vykonávame údržbu zelene, kosenie a vertikuláciu ...

Pranie iba pre podnikateľov - uteráky - utierky Upratovanie - kancelárie - sklady - vonkajšie priestory - administratívne budovy - továrenské, výrobné a skladové haly - autosalóny - spoločné priestory v bytových domoch - školy - penzióny a hotely - priestory po dokončení stavebných prác pred ...

Upratovacia firma: - kompletné upratovacie práce - upratovanie domácností (umývanie okien, čistenie kobercov atď.) - upratovanie kancelárií - upratovanie predajní a skladov - ručné umývanie okien a nákladov.

Vytvárame satelitný vyhľadávací systém záujmových bodov do GPS navigačných prístrojov.

Služby: - upratovacie - firmy, kancelárie, domy, byty - sťahovacia, autodoprava - sťahovanie - likvidácia pozostalostí - správa a údržba nehnuteľností - údržba zelene, úpravy terénov - výkopové, zemné, podlahárske práce - pokládka podlahových krytín, obklady a dlažby - úpravy interiérov.

Rekonštrukcia: - kúpeľne. Práca: - obkladačské - sadrokartonárske - murárske - maliarske - upratovacie.

Ponúkame jednorazové aj periodické kompletné upratovanie firiem, domácností a bytových domov. Zaistíme predkolaudačné, generálne upratovanie po stavebných prácach. Upratovacie služby vrátane dezinfekcie, umývania okien, upratovanie po remeselníkoch, čistenie kobercov a čalúneného nábytku.

Požičovňa - čistiace stroje Upratovacie práceumývanie - okná Čistenie - čalúnenie Čistenie - koberce

Upratovacie práce. Domáce práce všetkého druhu, maľovanie izieb, strihanie stromčekov, práca s pílou.

Realitná a sprostredkovateľská kancelária zaisťuje výmeny bytov, predaj, prenájom, správu komerčných i nekomerčných nehnuteľností a upratovacie práce. Realitný servis kompletný.

Správa nehnuteľností Upratovacie služby Inžinierska činnosť Projekčná činnosť Údržba - vonkajšie plochy

Ponuka upratovacích prác, predvianočného upratovania, čistenie kobercov a matracov. Zaistenie ručného aj strojového upratovania vnútorných aj vonkajších priestorov.

Kompletné inštalatérske práce. Urobíme Vám všetko, čo sa týka vody, kúrenia, plynu. Ponúkame Vám potrebné služby pre Váš dom - elektrikárske, murárske, sadrokartonárske, obkladačské, maliarske aj upratovacie práce. Používame kvalitné výrobky od renomovaných značiek.