Nemáte čas na upratovanie? Využite upratovacie služby ako umývanie okien, schodísk a zrkadiel, čistenie kobercov, podláh, sedačiek, utieranie prachu, žehlenie, umývanie riadu, generálne upratovanie kúpeľne a kuchyne, dezinfekciu a impregnáciu povrchov.

Generálne, bežné a jednorazové upratovanie bytov a firiem, upratovanie lístia, snehu (pohotovosť), údržba zelene. Drobné murárske práce. Ručné výkopové práce, búracie a maliarske práce.

Tvoríme internetové stránky v kombinácii Vašich predstáv a taktiež našej odbornosti.

Bezpečnostná a detektívna agentúra.

zákazkové šitie dámskych odevov s možnosťou nákupu látok.

- Sprostredkovanie obchodu a služieb. - Veľkoobchod a maloobchod. - Poskytovanie služieb pre rodinu a domácnosť. - Pranie pre domácnosť, žehlenie, opravy a údržba odevov, bytového textilu a osobného tovaru.

Kompletné výstavby a rekonštrukcia rodinných a bytových domov - bytových jadier - plotov - bazénov - zámkových dlažieb ai.

Služby: -bezpečnostná agentúra. -inštalácia kamerových systémov. -upratovacie služby. -správa, údržba nehnuteľností.

Služby: -stráženie detí. -upratovanie domácností. -stráženie, venčenie psov. -doučovanie (základná škola) -organizácia narodeninovej oslavy pre deti.

Agentúra STEP Kompletná správa nehnuteľností. Upratovacie služby: - administratívne a výrobné objekty

Čistenie interiérov vozidiel - čalúnený nábytok sedacie súpravy, kreslá - koberce

Služby: -čistenie kobercov a čalúneného nábytku.

Kompletné upratovanie budov, kancelárií, bytov, ...

Ponúkame služby hodinového manžela, murárske, klampiarske a maliarske práce, pokladanie obkladov a dlažieb či bežnú údržbu domov, bytov i záhrad.

Agentúra BEST Služby: -komplexný upratovací servis.

Sme profesionálnou multidisciplinárnou firmou so sídlom v Prahe, zaisťujúcou kvalitné štandardizované služby mesta. Efektivita našej práce spočíva predovšetkým v nasadení skúsených ľudí, ktorí dokážu pracovať v tíme a poznajú súčasné aj osvedčené postupy a technológie zo svojho odboru a odborov príbuzných. Nie je pre nás problémom zrealizovať ...

Deratizácia Dezinsekcia Ochrana proti holubom Upratovacie práce Údržba zelene Protipožiarne nátery

Čistenie a ošetrovanie podlahových krytín, pravidelný a generálne upratovanie, čistenie tlakovou vodou, odmasťovanie a pod.. Čistíme a ošetrujeme podlahové krytiny: -bytové priestory -nebytové priestory -butiky a obchodné domy -lekárske praxe a nemocnice -športové haly.

Drevostavby. Elektroinštalácia. Sadrokartóny. Rekonštrukcia domov a bytov. Strechy.