Nemáte čas na upratovanie? Využite upratovacie služby ako umývanie okien, schodísk a zrkadiel, čistenie kobercov, podláh, sedačiek, utieranie prachu, žehlenie, umývanie riadu, generálne upratovanie kúpeľne a kuchyne, dezinfekciu a impregnáciu povrchov.

Služby: -správa nehnuteľností -upratovacie práce -pranie bielizne -čistenie kobercov a čalúnenie Práca: -vodoinštalatérske -murárske -podlahárske -maliarske -izolačná -rekonštrukcia

Upratovacia firma. Služby: -upratovacie. -jednorazové, pravidelné upratovanie.

Predaj, prenájom a výmena nehnuteľností. Či už sa jedná o luxusný apartmán, byt, dom, záhradu, alebo aj stavebný pozemok, sklad, historický objekt, komerčný objekt, poľnohospodársku usadlosť, nájomný dom a iné, sme schopní sa postarať o predaj či prenájom Vašej nehnuteľnosti.

Realitná činnosť: -sprostredkovateľská činnosť -nákup a predaj nehnuteľností -prenájom nehnuteľností, bytov a nebytových priestorov -sprostredkovanie nákupu, predaja a prenájmu nehnuteľností -sprostredkovanie nákupu, predaja a prenájmu bytov a nebytových priestorov.

Služby: -montáže a demontáže zariadení vo výškach -tmelenie medzipanelových škár -nátery striech a klampiarskych prvkov -nátery fasádnou farbou fasád budov -montáže antén sietí GSM -montáže bleskozvodov -montáže zábran proti vtáctvu -umývanie okien -rizikové výrub stromov -zatepľovanie panelových aj murovaných domov ...

Služby: -facility management: -správa budov. -upratovacie, bezpečnostné služby. -autodoprava. -sťahovanie. -skladovacie služby.

Predaj -b ambusové oblečenie pre deti aj dospelých. Hebké, príjemné, vhodné aj pre atopikov, antibakteriálne a tepelne stabilné. Látkové plienky pre deti.

Dovážame sortiment pre novorodencov i deti vo veku do troch rokov. Predaj kvalitný dojčenský a detský tovar.

Hodinový manžel Natieračské, maliarske a lakovnícke práce Stolárske práce Elektrikárske práce Upratovacie práce Inštalatérske práce Elektrikárske práce Murárske práce Zváračské práce

Upratovacia služba: -jednorazové, pravidelné upratovanie. -umývanie okien. -čistenie kobercov. -upratovanie domácností. -čistenie interiérov vozidiel.

Upratovacie služby: -upratovanie domácností. -jednorazové upratovanie. -služby hodinového manžela.

Upratovacie práce: -komplexné upratovanie. -umývanie okien. -čistenie kobercov.

Strojné hĺbkové pranie, čistenie, vysávanie kobercov, sedacích súprav, kresiel, matracov, lavíc, detských kočíkov, stoličiek, autosedačiek... Ďalej vykonávame čistenie interiéru osobných vozidiel, umývanie okien, pravidelné upratovanie.

Výrub stromov aj v rizikových podmienkach Predaj - palivové drevo Komplexné služby v oblasti realizácie a údržby záhrad - kosenie trávy - mulčovanie - hnojenie trávnikov - výsadba stromov, kríkov - strihanie živých plotov, kríkov, stromov

Dodávame: čistiace prípravky bio-chem. Čistenie: -priemyselné čistenie -odmasťovanie dielov a súčastí -umývacie stoly bio-circle. Čistiace a odmasťovacie prostriedky bio-chem nahrádzajú rozpúšťadlá a znižujú emisie VOC.

Služby: - čistenie interiérov automobilov - čistenie kobercov a nábytku

Bezpečnostná a detektívna agentúra. Predaj, výkup: -zlato -diamanty Prenájom: - nebytové priestory Organizovanie: - voľnočasové aktivity pre firmy (konferenčné aktivity, ...)

Komplexné upratovacie služby: - kancelárií, hál, skladov, nemocníc, škôl, domácností - strojové čistenie kobercov a čalúnenie - umývanie okien a sklenených prepážok - umývanie a čistenie osvetlenia interiérov.

-Pranie, žehlenie, opravy a údržba odevov, bytového textilu a osobného tovaru