Nemáte čas na upratovanie? Využite upratovacie služby ako umývanie okien, schodísk a zrkadiel, čistenie kobercov, podláh, sedačiek, utieranie prachu, žehlenie, umývanie riadu, generálne upratovanie kúpeľne a kuchyne, dezinfekciu a impregnáciu povrchov.

Správna a upratovacia firma, ktorá Vám ponúka upratovacie služby v oblasti kancelárií a škôl, priemyselných podnikov, upratovanie obchodných priestorov, upratovanie hotelov a penziónov, upratovanie panelových domov, upratovanie rodinných domov a bytov, kultúrnych a športových zariadení.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Finančné poradenstvo -Poskytovanie služieb pre rodinu a domácnosť -Poskytovanie alebo sprostredkovanie spotrebiteľského úveru

Kemp., ubytovanie. ATC Chmeliar Úštěk, Levínska 3, Úštěk . Správa a údržba nehnuteľností - výroba tepla - nakladanie s odpadmi - čistenie a upratovanie miest.

Upratovacie služby Technická správa Ostraha Recepcia Údržba zelene Technický audit

Čistenie priemyselných objektov, potrubí, nádrží a odpadov - čistenie a umývanie výrobných hál, nádrží, konštrukcií, výrobných strojov a zariadení v chemickom a potravinárskom priemysle, v poľnohospodárstve. Predaj čistiacej techniky - vysokotlakové umývacie stroje.

Činnosť: - čistenie a umývanie výrobnej haly, nádrže, konštrukcia, výrobné stroje - upratovanie vonkajších a vnútorných priestorov

Upratovacie služby. Kvetinárstvo: Družstevné 645 tel.: 775 560 926 Školská 496 tel.: 775 560 927

Vykonávame upratovanie a čistenie okien vrátane nákladov.

Strojné upratovacie služby: -čistenie všetkých druhov podlahových plôch, suchým alebo mokrým procesom. Hliníkové pojazdné lešenia: -predaj, prenájom, montáž -lešenie je zhotovené z hliníkových zliatin rámového typu, je pojazdné na kolieskach opatrených brzdou a závitmi na vyrovnanie terénu a možno ho postaviť aj na schodoch.

Nakladanie s odpadmi. Služby: - upratovanie vnútorných a vekových priestorov priemyselných objektov - poradenstvo v oblasti odpadu - preprava nebezpečných odpadov - prenájom kontajnerov - triedenie odpadu.

Komplexné upratovacie služby: -čistenie kobercov a čalúnenie -upratovanie bytov, kancelárií, ordinácií, skladových priestorov. Požičovňa: -stroje na čistenie kobercov. Predaj: -ekologické vysávače.

Služby: - deratizácia - dezinfekcia - dezinsekcia - čistenie interiéru automobilov

Vykonávame hĺbkové čistenie kobercov a čalúneného nábytku. Čistenie motorových vozidiel. Upratovanie domov, bytov, kancelárií a spoločných priestorov panelových domov. Umývanie všetkých presklených plôch a okien s možnosťou využitia vysokozdvižnej plošiny.

Berry's Juice & Smoothies Predaj juice a smoothies. Fresh je čerstvá šťava z ovocia a zeleniny. Zachováva si maximum všetkých vitamínov, minerálov, enzýmov a stopových prvkov. Smoothie je hustý brat Fresh. Má väčší podiel mixovaného ovocia oproti odšťavenému, alebo je doplnený jogurtom. Je plný vlákniny a poriadne zasýti.

Služby: -upratovacie -údržba záhrad -správa budov

Naše služby: - deratizácia - upratovacie práce.

Casino.Všetky populárne hry, tak ako v skutočnom kasíne. Ponúkame profesionálne zariadenia, školené krupiéry s dlhoročnou praxou a hlavne skvelú zábavu!

Čistenie - čalúnený nábytok, sedačky, stoličky, kreslá, koberce. Požičovňa - stroje na čistenie kobercov a čalúnenie.

Administrácia Ekonomika Management Nehnuteľnosti Spoločnosti Zaistenie právnych služieb

Upratovacia služba: - upratovacie práce - upratovanie bytov, domov a kancelárií, priemyselných priestorov, umývanie okien, voskovanie podláh Čistenie - kobercov.