Nemáte čas na upratovanie? Využite upratovacie služby ako umývanie okien, schodísk a zrkadiel, čistenie kobercov, podláh, sedačiek, utieranie prachu, žehlenie, umývanie riadu, generálne upratovanie kúpeľne a kuchyne, dezinfekciu a impregnáciu povrchov.

Ponuka kompletných jednorazových aj pravidelných upratovaní administratívnych budov, nebytových priestorov, bytov a bytových komplexov.

Stavebná činnosť - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia budov - demolácia - zemné a výkopové práce - murárske práce - sadrokartonárske práce - upratovacie práce - maliarske práce. Predaj stavebného materiálu.

Kompletné upratovacie práce - upratovanie domácností, firiem a kancelárií - čistenie čalúnenia a kobercov.

Služby: - bezpečnostná agentúra - upratovacie služby - správa a údržba budov - elektroinštalácia

Chránená dielňa, výroba: - pracovné odevy - posteľná bielizeň

Služby: - odstraňovanie žuvačiek kombináciou suchej pary s vhodným ekologicky priaznivým čistiacim prostriedkom - čistenie kobercov suchou horúcou parou - parné čistenie - dezinfekcia suchou horúcou parou: - využitie v kuchyniach a potravinárskych prevádzkach - využitie v nemocniciach - odmasťovanie dlažieb a podlahy - ...

Správa a údržba nehnuteľností. Upratovacie služby - upratovanie kancelárií a domácností, umývanie okien - čistenie čalúneného nábytku - čistenie kobercov.

Stavebné práce - maliarske a lakovnícke práce - pokládka kobercov a drevených podláh - upratovacie práce - murárske práce - rekonštrukcia bytových jadier.

Vnútorné a vonkajšie upratovanie - drobné stavebné dokončovacie práce - výkopové práce - upratovanie strojov a zariadení - upratovanie podláh - kosenie trávy - úpravy zelene - údržba komunikácií a chodníkov

Vykonávame: - čistenie, pranie kobercov - čistenie všetkého čalúneného nábytku - čistenie matracov.

Služby: -upratovacie práce -vypratovacie služby -maliarske a lakovnícke práce -údržba zelene

Služby pre rodinu a domácnosť. Na Vaše prianie Vám sprostredkujeme široký rozsah služieb týkajúcich sa chodu Vašej domácnosti, domu, starostlivosti o Vaše deti, či starostlivosti o Vašich starších príbuzných.

Upratovacia firma z Prahy, zaisťuje upratovanie kancelárií, bytov, hál v celej SR.

Predaj, oprava, servis: - upratovacia technika - komunálna technika Upratovacie služby.

Súkromná bezpečnostná služba: - stráženie majetku a osôb - detektívne služby - upratovacie služby

Kominárstvo Stolárstvo, podlahárstvo -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Výroba a hutnícke spracovanie železa, drahých a neželezných kovov a ich zliatin -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Umelecko-remeselné spracovanie kovov -Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Sprostredkovanie obchodu a ...

Spoločnosť RIVETA s.r.o. zaisťuje upratovacie služby v Prahe a jej okolí. Okrem upratovacie služby vykonávame aj údržbu záhrad a zelene, vypratávacie práce, čistenie kobercov a sedačiek a účtovné služby. Našimi zákazníkmi sú: bytové družstvá, SVJ, firmy a koncoví zákazníci.

Čistenie čalúneného nábytku vrátane kože a kobercov.

Služby, čistenie: - omietky - zámkové dlažby - strechy - drevené konštrukcie - vonkajšie obklady - benzínové pumpy, priemyselné haly - tryskanie vodným lúčom - rekonštrukcia a zatepľovanie