Potrebujete pomôcť s uprataním bytu, domu, kancelárie, firmy, priestorov po sťahovaní, školy, komerčných priestorov či s upratovaním po stavbe? Pomôže vám upratovací tím, ktorý sa postará o údržbu a čistenie objektov, priestorov a povrchov všetkých typov.

VEL-S zabezpečuje služby súvisiace s technickou správou nehnuteľností, chod technických zariadení budov, revízie, servis, odborné technické prehliadky a havarijné službu. Ďalšie služby: upratovanie objektov a priľahlých plôch, údržba vonkajších športovísk.

Technické služby: - upratovacie práce - údržba zelene - prevádzka verejného osvetlenia - nakladanie s odpadmi - údržba a opravy komunikácií - prevádzkovanie parkovacích plôch - zemné práce - stavebné práce - práca vysokozdvižnou plošinou - autodoprava - maliarstvo a natieračstvo - ostatné služby - letný štadión - prevádzkovanie ...

Ak hľadáte firmu na upratovanie vo Vašej firme, sme tí správni a spoľahlivý pre Vás! Ponúkame komplexné upratovacie služby pre organizácie. Vykonávame pravidelné aj jednorazové upratovanie, čistenie kobercov a čalúnenie, strojové čistenie podláh, umývanie okien, vonkajšie upratovanie. Pôsobíme nielen v Brne av Juhomoravskom kraji, ale aj na ...

Chemické čistenie odevov - pranie bielizne - žehlenie - mandľovanie - vedenie a spracovanie účtovníctva

služby: -čistenie perie parou -SIETE páperových diek a vankúšov všetkých rozmerov i váh náplňou perín, detských prikrývok a iných výrobkov z peria -veľký výber sýpok.

Čistenie, impregnácia povrchu: - fasády, strechy, dlažby. Ošetrenie povrchu proti plesniam,. porastania machom, hubami, riasami - využitie nanotechnológie.

-Výroba kovových konštrukcií a kovových výrobkov -Povrchová úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytovanie technických služieb -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce Vodoinstalatérství, kúrenárstvo

MEFRA s.r.o. sa zameriava na servis, sťahovanie a montovanie výrobných liniek, na priemyselné čistenie suchým ľadom, skladovanie a žeriavnícke práce.

Vypratanie v rekordnom čase za zmluvné ceny, všetko rýchlo a spoľahlivo.

Firma Krovservis sa zaoberá prevenciou degradácie dreva. zaistíme preventívnu údržbu, vyčistenie a chemické ošetrenie drevených historických konštrukcií napadnutých drevokazným hmyzom alebo hubami. Poskytnutie metodickej pomoci pri obnove pamiatkových objektov.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, výroba: -drogerie -hygiena komunálne -deratizační prípravky LANIRAT Z, PG *** -prípravky pre hubenie hmyzu.