Potrebujete pomôcť s uprataním bytu, domu, kancelárie, firmy, priestorov po sťahovaní, školy, komerčných priestorov či s upratovaním po stavbe? Pomôže vám upratovací tím, ktorý sa postará o údržbu a čistenie objektov, priestorov a povrchov všetkých typov.

Spoločnosť ekosféry spol. s r.o. poskytuje komplexné služby v oblasti životného prostredia so zameraním na nakladanie s nebezpečnými odpadmi a nebezpečnými chemickými látkami. Sídlime v Ústí nad Labem, pôsobíme v rámci Prešovského kraja. Práca s odpadmi, služby: - nakladanie s nebezpečnými odpadmi - zber kvapalných odpadov (fekálne ...

Firma Stanislav Kováč je špecialista v odbore DDD - deratizácia, dezinfekcia a dezinsekcia. Pôsobí po celom území Prešovského kraja. Naše služby: - deratizácia (určenie výskytu a odstránenie hlodavcov - myší, potkanov za pomoci požerových nástrah) - dezinsekcia insekticídy (hubenie rusov, mravcov, ploštíc, švábov, cvrčkov) - plošná (postrek) ...

Výrobky z laminátu, laminovanie: - výroba aj podľa dodanej dokumentácie - veľkosť výrobku nerozhoduje - nádrže, septiky, žumpy. Práce, opravy: - prípravné práce pre stavby - maliarske práce - natieračské práce - tapetárske práce - opravy akýchkoľvek dielov z laminátu, potrubia, nádrže, cisterny, drenážne odvody kvapalín, lode či ...

Vykonávame: - deratizácia - dezinfekcia - dezinsekcia.

Činnosť - údržba zelene, kosenie trávy - údržba vodných tokov, úpravy nádrží korýt - zemné práce - sanancia - maliarske a natieračské práce - upratovacie služby.

Upratovacie služby - upratovanie domácnosti - umývanie okien - generálne upratovanie - nakupovanie.

Služby: - upratovacie - umývanie okien - čistenie kobercov, čalúneného nábytku - upratovanie bytov, komerčných objektov - starostlivosť o záhradu.

Výskum, vývoj: - špeciálna anorganická chémia

Služby: - upratovacie - jednorazové, pravidelné upratovanie - čistenie interiérov vozidiel. Požičovňa: - čistiace stoje.

Práčovňa a čistiareň. Ponúkame pranie, čistenie, žehlenie, mandľovanie a dopravu bielizne. Perieme posteľnú bielizeň, obrusy, záclony, závesy a pracovné odevy pre hotely, reštaurácie.

Sme profesionálna upratovacia firma poskytujúca komplexný čistiaci a upratovací servis domácnostiam, firmám aj bytovým domom.

Služby: - priemyselné čistenie a všeobecné upratovanie.

Služby: - upratovanie v priemyselných, výrobných a administratívnych objektoch.

Prevádzkovanie služieb pre rodinu a domácnosť. Upratovacia a záhradnícka služba.

Hodinový manžel - zámočnícke práce - maliarske a lakovnícke práce - murárske práce - upratovacie práce - inštalatérska práca, vodo topo plyn - údržba záhrad.

Predaj: - hnojivá, osivá - prípravky na ochranu rastlín Upratovacie služby.

Firma Jana Krejčího sa zaoberá čistením kobercov a čalúneného nábytku. Špecializácia - hĺbkové čistenie: - koberce - sedacie súpravy - ďalší čalúnený nábytok.

Ponúkame služby v týchto odboroch a likvidácia akýchkoľvek škodcov v domácnostiach aj vo firmách, vrátane vypratávacích prác.

Služby: - údržba zelene - upratovacie služby - čistenie vysokotlakou vodou

Činnosť: - upratovacie služby Požičovňa: - čistiaci stroj na čalúnený nábytok a koberce

Výroba, predaj: - nábytok na mieru