Potrebujete pomôcť s uprataním bytu, domu, kancelárie, firmy, priestorov po sťahovaní, školy, komerčných priestorov či s upratovaním po stavbe? Pomôže vám upratovací tím, ktorý sa postará o údržbu a čistenie objektov, priestorov a povrchov všetkých typov.

činnosť: - upratovacie služby - stráženie detí

upratovacie práce - čistenie interiérov vozidiel - čistenie čalúneného nábytku.

služby - bezpečnostné a dopravné značenie pre bezpečné prostredie - povrchové úpravy podláh - strojové čistenie podláh - upratovanie obchodných a administratívnych priestorov - symboly a značky pre bezpečnú prevádzku

služby: - informačné a reklamné TV vo verejných dopravných prostriedkoch

služby: - čistenie kobercov, sedačiek - umývanie okien

upratovacie služby - pravidelné i jednorázové upratovanie - upratovanie bytov, domov, nebytových priestorov - čistenie kobercov - umývanie okien.

upratovacie služby - umývanie okien a výkladov - čistenie kobercov.

činnosť: - rekonštrukcie domov, bytov - správa, údržba budov - údržba zelene.

služby: - nákladná autodoprava vnútroštátna

Servis pre byt, dom a záhradu - pokládka plávajúcich podláh - pokládka zámkových dlažieb - maliarske práce - klampiarske práce - kosenie trávy, hrabanie lístia, výrub stromov - upratovacie práce.

služby: - upratovacie - umývanie okien, výkladov - čistenie kobercov, čalúneného nábytku - jednorazový, pravidelná upratovanie - upratovanie spoločných priestorov domov - žehlenie bielizne.

služby: - správa nehnuteľností - upratovacie služby - realitná činnosť

Stavebná firma: - rekonštrukcie domov, bytov - fasády - zateplenie budov - pokládka zámkovej dlažby - poty, podmurovky - murárske práce. Ďalšie služby: - údržba zelene - upratovacie služby (umývanie okien, čistenie kobercov, upratovanie po remeselníkoch ...)

Letohrádok Vendula poskytuje sociálne služby pre ľudí s akýmkoľvek handicapom. Prevádzkujeme denné a týždenné stacionár, krízové centrum, chránenú remeselnú dielňu, chránenú pekáreň aj práčovňu. Ďalej ponúkame rekondičné rehabilitácie a autodopravu pre imobilné osoby. Služby sú určené pre osoby s mentálnym, telesným, kombinovaným, zmyslovým či ...

Spoločnosť AgroZZN, a.s. sa zameriava na obchod, pozberovú úpravu a skladovanie rastlinných komodít. Medzi naše ďalšie aktivity patrí distribúcie certifikovaných osív, prípravkov na ochranu rastlín, pesticídov aj hnojív. Prevádzkujeme tiež predajne hospodárskych potrieb v niekoľkých obciach. Sídlime v Rakovníku, pôsobíme v rámci Stredočeského a ...

činnosť: - upratovacie služby - starostlivosť o seniorov a zdravotne postihnuté osoby - stavebná činnosť

Predaj, požičovňa: - náradie - brúsky, búracie kladivá, čerpadlá a ďalšie Práca, služby: - upratovanie - sťahovanie - renovácie, čistenie drevených podláh.

Sme špecializovaná firma, ktorá ponúka hĺbkové mokré extrakčné čistenie kobercov a čalúnených materiálov.

Poskytujeme komplexné služby v oblasti priemyselného upratovania a čistenia

upratovacie služby - profesionálne kompletné upratovanie komerčných, verejných a bytových priestorov - údržba záhrad.