Potrebujete pomôcť s uprataním bytu, domu, kancelárie, firmy, priestorov po sťahovaní, školy, komerčných priestorov či s upratovaním po stavbe? Pomôže vám upratovací tím, ktorý sa postará o údržbu a čistenie objektov, priestorov a povrchov všetkých typov.

Činnosť: - upratovacie práce - správa a údržba nehnuteľností - DDD, dezinfekcia, dezinsekcia, deratizácia - predaj upratovacej techniky Wap, Nilfisk, Alto, Karcher - predaj hygienický materiál, drogéria a sanitárne vybavenie budov

Dodávateľ dezinfekčných a čistiacich prostriedkov z Francúzska. Distribútor spoločnosti P.F.C. (PRODEF France Chimie) v SR. Dezinfekčné a čistiace prostriedky pre zdravotníctvo, gastronómiu, hotelierstvo.

Služby: -deratizácia. -dezinfekcia. -dezinsekcia. -plynovanie. -odchyt holubov.

Deratizácia, dezinfekcia, dezinsekcia. Prevedenie postreku proti: -drevokaznému hmyzu -likvidácia osích, sršných a včelích rojov a hniezd -hubám, plesniam -protipožiarny postrek -likvidácia buriny. Zábranné systémy proti holubom: -vrátane odchytu a upratovania pôdnych priestor -likvidácia holubieho trusu. Pred zberová úprava ...

Upratovacia služba: -jednorazové, pravidelné upratovanie. -umývanie okien. -čistenie kobercov. -upratovanie domácností. -čistenie interiérov vozidiel.

Upratovacie služby: -upratovanie domácností. -jednorazové upratovanie. -služby hodinového manžela.

Bezpečnostná a detektívna agentúra. Predaj, výkup: -zlato -diamanty Prenájom: - nebytové priestory Organizovanie: - voľnočasové aktivity pre firmy (konferenčné aktivity, ...)

Služby: -pranie a spracovanie bielizne a textilu -pranie, žehlenie, mandľovanie.

Služby: -stráženie detí. -upratovanie domácností. -stráženie, venčenie psov. -doučovanie (základná škola) -organizácia narodeninovej oslavy pre deti.

Pranie a mandľovanie bielizne. Možnosť rozvozu (pri väčšej zákazke).

Agentúra BEST Služby: -komplexný upratovací servis.

Výroba - vráta - vjazdové brány - krídlové brány - pohony pre brány a vráta - závorové systémy - bránové pohony Upratovacie služby Zámočníctvo výroba - výsuvné stĺpiky - kovanie PRE brány a vráta Výroba - kovanie pre brány a vráta.

Lakovnícke práce Maliarske práce Tapetárske práce Sklenárstvo - izolačné dvojsklá - vitráže do okien a dverí - prídavné okenné krídla (tretie okná) Dodávka - vstavané skrine Kompletné upratovanie - umývanie okien Čistenie kobercov Dodávka - silikónové tesnenie okien a dverí - okná a dvere z PVC Nátery fasád

- Internetový predaj toaletných potrieb, upratovacích prostriedkov a pomôcok. - Ponuka upratovacích a špeciálnych upratovacích prác (čistenie kobercov, voskovanie podláh, umývanie okien). - Ekologicky šetrné upratovanie. - Ekologické prostriedky a recyklovaný materiál. - Bežné prostriedky aj materiál. - Poskytovanie služieb housekeepingu ...

Caspi s.r.o. sa zaoberá upratovacími službami, logistikou, prácou v skladoch, prácou s tovarom, murárskymi prácami, atď. V rámci poskytovaných služieb sa naša upratovacia firma snaží poskytnúť komplexné upratovacie práce, a preto pri upratovaní budov zaisťujeme kompletné denné upratovanie vnútorných a vonkajších plôch, vrátane jednorazových ...

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo. Prípravné práce pre stavby: - zemné práce a terénne úpravy - výkopové práce - búracie a upratovacie práce.

Údržba ciest Vrty pre tepelné čerpadlá Studnárske práce - vyhľadávanie a vŕtanie s garanciou vody

Internetový predaj ekologických čistiacich a dezinfekčných prostriedkov firmy Jonnie Corporation. Ponuka dezinfekcie a čistenia ozónom. Autodoprava - dodávková po ČR, EÚ a krajinách bývalej Juhoslávie Realitná činnosť.

Pranie a servis bielizne pre hotely, penzióny, ubytovne, reštaurácie.