Potrebujete pomôcť s uprataním bytu, domu, kancelárie, firmy, priestorov po sťahovaní, školy, komerčných priestorov či s upratovaním po stavbe? Pomôže vám upratovací tím, ktorý sa postará o údržbu a čistenie objektov, priestorov a povrchov všetkých typov.

služby: -údržba nehnuteľností, denné upratovanie, generálne a postavební upratovanie -mytí okien, výškové práce -čistenie a renovácie podláh, čistenie kobercov, žalúzií -údržba vonkajších priestorov -zajistíme ostrahu objektu.

Bezpečnostné a upratovacia agentúra - ochrana objektov a majetku - upratovacie služby.

bezpečnostné služby Servis a montáž - elektronické zabezpečovacie systémy Pripojenie k pultu centralizovanej ochrany upratovanie Plastové karty - potlač Školenia a rekalvalifikace v bezpečnostných službách Elektronické zabezpečovacie systémy.

bezpečnostné služby Servis a montáž - elektronické zabezpečovacie systémy Pripojenie k pultu centralizovanej ochrany upratovanie Plastové karty - potlač Školenia a rekalvalifikace v bezpečnostných službách Elektronické zabezpečovacie systémy

služby: - fyzická ostraha objektov, areálov - ostraha obchodných centier - pult centrálnej ochrany (PCO) - upratovacie služby. Návrh, montáž: - kamerové systémy - poplašné systémy.

Upratovacie služby a hotelový servis - pravidelné i jednorázové upratovanie - umývanie okien - kosenie trávy - starostlivosť o rastliny a kvety - doplňovanie hygienického materiálu.

služby: - deratizácia - dezinsekcia - dezinfekcia

služby: - upratovacie práce - maliarske práce - sťahovanie Prevádzkareň Děčín: Ústecká 33

Firma Jiří Mik sa zaoberá upratovanie bytov a rodinných domov, kancelárií, panelových domov a to ako jednorazovými, tak i pravidelným upratovaním. Vykonáva bežné upratovanie bytov a rodinných domov ako je vysávanie, utretie prachu, upratovanie WC a kúpeľní, umývanie okien a pod. Ponuka upratovacích služieb, upratovacie služby hlavne v oblasti ...

služby - správa budov - realitná činnosť, prenájom nehnuteľností - upratovacie služby.

služby - upratovacie práce - strojové čistenie.

služby - správa vlastných nehnuteľností - vedenie účtovníctva - upratovanie nehnuteľností.

Upratovacia firma, služby: - upratovanie kancelárií - generálne upratovanie - umývanie okien, výkladov - čistenie kobercov.

činnosť: - upratovacie služby - údržba zelene - bezpečnostná služba - ostraha majetku - recepčné služby

upratovacie služby - pravidelný aj jednorazový upratovanie - umývanie okien - hodinový manžel - kosenie trávnikov.

Spoločnosť EW servis, spol. s r.o. prevádzkuje práčovňu a čistiareň odevov. Medzi naše služby patrí pranie a chemické čistenie oblečenia vrátane mandľovanie. Ponúkame tiež servis priemyselného prádelenského zariadení. Nájdete nás v Prahe - Záběhlice. Naše služby: - práčovňa - čistiareň - pranie odevov, oblečenie - chemické čistenie ...

-Nakládání s odpadmi (okrem nebezpečných) -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce -Zprostředkování obchodu a služieb -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Realitní činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poskytovanie technických služieb -Výroba ...

Spoločnosť AGENS - Ing. Josef Dědič sa zaoberá predajom dezinfekčných, čistiacich a umývacích prostriedkov pre domácnosť, zdravotníctvo, sociálne služby, manikúru, pedikúru, kaderníctvo, sauny, solária.

upratovacie služby - upratovanie domov, kancelárií - umývanie okien - prenájom umývacích upratovacích strojov. adresa: - Pod Strání 8/1262, 100 00 Praha 10.

sprostredkovanie: - pomocné stavebné práce.