Potrebujete pomôcť s uprataním bytu, domu, kancelárie, firmy, priestorov po sťahovaní, školy, komerčných priestorov či s upratovaním po stavbe? Pomôže vám upratovací tím, ktorý sa postará o údržbu a čistenie objektov, priestorov a povrchov všetkých typov.

Činnosť: - rekonštrukcia bytov - upratovacie služby - revízie, kontroly a skúšky plyn, elektro

Naša upratovacia firma sa zaoberá hlavne pravidelnými a predkolaudačnými upratovaniami väčšieho rozsahu. Ďalej ponúkame profesionálne strojové čistenie kobercov, a sme schopní zaistiť väčšinu druhov upratovania.

Čistiareň peria Vyrábame prešívané deky, vankúše, periny, dvojdeky, detské súpravy-vo veľkostiach podľa vášho priania, z vašej alebo u nás zakúpenej sypkoviny, ktorú ponúkame od českého výrobcu SEBA TANVALD v rôznych farbách a vzoroch-možno aj pre alergikov.

Ponúkame klientom správu budovy, údržbu, recepčné služby a upratovací servis.

Práca: - upratovacie - čistenie kobercov - čistenie čalúnenia - umývanie okien - upratovanie panelových domov Požičovňa: - upratovacie stroje Karcher.

Služby: - online katalóg tovaru pre výrobcov a predajcov

Hodinový manžel - upratovacie práce - zámočnícke práce - vodoinštalatérske práce - sadrokartonárske práce - maliarske práce - murárske práce - elektroinštalačná práca.

Predaj: - čerpadlá a príslušenstvo na čerpanie a sanáciu

Služby: - upratovacie - upratovanie kancelárií - upratovanie komerčných objektov - čistenie technologických zariadení.

Služby: - krajčírstvo - čistiareň

Upratovanie bytov a kancelárií. Ponuka žehlenia, umývania okien a čistenia kobercov.

Upratovací servis - upratovanie kancelárií, bytových domov - čistenie kobercov - umývanie okien.

Výškové práce, stavebné práce, upratovacie služby, sťahovacie služby

Sme rýdzo česká upratovacia spoločnosť. Svoje služby poskytujeme domácnostiam aj firmám a zakladáme si na tom, že sa každému klientovi snažíme ponúknuť individuálny prístup. Staráme sa o približne 150 pravidelných zákazníkov – od malých domácností až po kancelárske objekty a samozrejme o takmer tisíc zákazníkov sezónnych či nárazových. Medzi ...

Upratovacie služby. Pravidelné upratovanie domácnosti, údržba záhrad, hodinový manžel.

Certifikovaní technici, 100% účinné prostriedky a vystavenie protokolu sú u nás samozrejmosťou. Dodržujeme termíny a cenu viete vždy vopred. Hubenie ploštíc a ďalšie DDD služby vykonávame po celých Čechách. Poskytujeme komplexné DDD služby pre firmy aj domácnosti.

Veľkokapacitná práčovňa s tímom profesionálov, ktorý naplní vaše priania a predstavy v tejto oblasti.

Ponuka upratovacích služieb. Špecializovaná čistiareň vertikálnych žalúzií. Montáž nových žalúzií

Spoločnosť Trinityozon s.r.o. je zameraná na ozónové technológie na úpravu vzduchu. Je výhradným distribútorom firmy LIFETECH s.r.o., vyrábajúci profesionálne ozónové zariadenie v Českej republike. Multifunkčné dezinfekčné zariadenie LifeOX® vytvorí perfektne čisté prostredie u Vás doma, v kancelárii, ordinácii, aute, aj vo výrobných ...

Maliarske práce Tesárske práce Stolárske práce Upratovacie práce Prestavba - sadrokartóny Prestavba - obklady a dlažby Murárske práceprestavba - bytové jadrá