Potrebujete pomôcť s uprataním bytu, domu, kancelárie, firmy, priestorov po sťahovaní, školy, komerčných priestorov či s upratovaním po stavbe? Pomôže vám upratovací tím, ktorý sa postará o údržbu a čistenie objektov, priestorov a povrchov všetkých typov.

Rodenator - efektívna a bezpečná ochrana proti podzemným škodcom! Ide o systém riadenej eliminácie škodcov. Umožníme vám prevziať kontrolu nad svojou pôdou a vyhrať boj nad škodcami. Ponúkame aj možnosť likvidácie škodcov priamo u vás. Deratizácia bez jedov.

Vykonávame čistenie kožou, kožušín, bytových dekorácií a kobercov. Apretácia a úpravy odevov.

Hubenie ploštíc a iného obtiažneho hmyzu. Deratizácia hlodavcov. Vypratovacie práce.

-Upratovacie práce - výškové umývanie okien

Profesionálna upratovacia služba. Vykonávame upratovanie hotolového typu vrátane bielizne, upratovanie fitness-centier, športových a tanečných sál, kancelárií, bytových domov, komerčných priestorov.

Predmetom podnikania bezpečnostnej agentúry SIPADAN a.s. sú bezpečnostné služby, upratovacie práce, ochrana osôb a majetku či správa nehnuteľností a budov po celej SR.

-Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Prenájom nehnuteľností, bytov a nebytových priestorov

Pravidelné aj jednorazové upratovanie: - škôl - komerčných budov - domov - bytov - upratovanie po rekonštrukciách a maľovaní - upratovanie snehu.

Ponúkame Vám lakovnícke, maliarske, murárske a upratovacie práce. Služby a remeselnú prácu maximálne zakladáme na našej spoľahlivosti, skúsenostiach a profesionálnom prístupe.

Agentúra Pancéř pôsobí na Českom trhu od roku 2000. Našou špecializáciou je ochrana, ostraha majetku a osôb. Služby : - stráženie majetku - stráženie osôb - recepčné služby - informátorské služby - fyzická ostraha - strážna služba - monitorig - elektronické zabezpečenie - stráženie s využitím kamerového systému CCTV - upratovacie ...

Upratovanie firiem a domácností, stráženie detí. Upratovacie a nielen upratovacie služby služby pre firmy a domácnosti: - periodické upratovanie - mimoriadne upratovanie - upratovanie firiem - upratovanie domácností - generalné upratovanie - upratovanie po remeselníckych prácach - upratovanie domácností - baby sitting / pani na ...

Bezpečnostná agentúra - bezpečnostné služby - detektívne služby - upratovacie služby

Hostinská činnosť -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Zastavárenská činnosť a maloobchod s použitým tovarom -Poskytovanie technických služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

Vykonávanie deratizácie, dezinsekcie, ničenie potkanov, ploštíc a švábov. Inštalácia zábran proti holubom vrátane výškových prác a vypratania.

vymaľovať, natrieť, zložiť nábytok, väčšie inštalatérske práce aj len výmena batérie, odpady, elektrikársé práce, zapojenie spotrebičov, zámky, zabezpečenie bytu, vŕtanie do panelov, opravy nábytku, nastavenie okien, lepenie, upratovanie, odvoz sute, kompletná rekonštrukcia bytu i menšie murárske práce atď. Cena 250 Kč / hod. (pri rozsiahlejších ...

Od roku 2012 v Českej republike ponúkame upratovacie služby takmer všetkých druhov nebytových a bytových objektov, od administratívnych, obchodných, predajných, cez peňažné ústavy, expozičné centrá, priemyselné podniky, bežné výrobné haly a stravovacie prevádzky až po hotely, školy a nemocničné zariadenia.

Poskytujeme kvalitné upratovacie služby, najmä upratovanie domácností, upratovanie kancelárií, upratovanie domov a ďalšie služby. Všetky služby poskytujeme v regiónoch Praha a Stredočeský kraj, po dohovore aj v iných lokalitách. Naša upratovacia služba robí jednorazové upratovanie aj pravidelné upratovanie. Upratovacie služby poskytujeme 24 hodín ...

Komplexný upratovací servis. Sprostredkovanie obchodu a služieb. Realitná činnosť. Správa a údržba nehnuteľností. Stolárstvo.

Upratovacia firma. Služby: - upratovanie domov, bytov, firiem - jednorazové aj pravidelné upratovanie - žehlenie - umývanie okien.

Služby: - stráženie detí - doučovanie - upratovacie služby - venčenie a stráženie psov - hodinový manžel - detské oslavy