Potrebujete pomôcť s uprataním bytu, domu, kancelárie, firmy, priestorov po sťahovaní, školy, komerčných priestorov či s upratovaním po stavbe? Pomôže vám upratovací tím, ktorý sa postará o údržbu a čistenie objektov, priestorov a povrchov všetkých typov.

Webové stránky ponúkajúce interiérové čistenie áut, čistenie kobercov, stoličiek, sedačiek a kuchynských rohov.

Firma Martin Ledvina vykonáva všetky služby v obore deratizáciou. Zabezpečíme odbornú likvidáciu hlodavcov, potkanov, ploštíc, bĺch, mravcov, vos aj dezinfekciu rôznych priestorov. Sídlime v meste Tachov. Ponuka našich služieb: - deratizácia: - hubenie a odchyt hlodavcov, myší, potkanov, potkanov - dezinsekcia: - likvidácia hmyzu, ...

upratovacie služby - pravidelný aj jednorazový upratovanie v domácnosti, bytových domoch i kanceláriách - umývanie okien - čistenie kobercov.

činnosť: - upratovacie služby - správa nehnuteľností

Zaoberáme sa čistením čalúneného nábytku, kobercov a interiérov áut. Pôsobíme hlavne v Tachove a okolie.

služby - upratovanie domácností a pomocné práce pre domácnosti - upratovanie po rekonštrukciách, maľovanie - upratovanie výrobných hál - krátkodobé aj dlhodobé ubytovanie osôb v ubytovni.

Služby - stráženie objektov - autodoprava - upratovacie služby.

Chránené pracovné dielne. - upratovacie služby - spracovanie účtovníctva a firemná personálna agenda - stráženie osôb a majetku.

Spoločnosť EUROPA Union Service a.s. pôsobí v oblasti personálneho poradenstva už niekoľko rokov. Zaoberáme sa vyhľadávaním vhodných kandidátov na požadované pozície, ponúkame služby spojené s personálnou politikou a novo aj firemné účtovníctvo s daňovým poradenstvom. Zameriavame sa na zabezpečenie ľudských zdrojov v oblastiach priemyslu, riadenia ...

Firma Petr Šnobl poskytuje upratovacie služby, údržbu nehnuteľností, zelene, upratovanie areálov, čistenie interiérov aj vonkajších priestorov. Upratovacie služby poskytujeme obyvateľom, firmám, mestám aj obciam. Poskytované služby: - pravidelné aj jednorazové upratovanie bytov a domov - vypratanie nehnuteľností, pôd, pivníc - čistenie ...

Činnosť - rekonštrukcia bytov - rekonštrukcia bytových jadier, kúpeľní. Upratovacie služby - upratovanie domácností, bytov a kancelárií. Hodinový manžel - bežné opravy v domácnosti - domáce práce.

Služby: - bezpečnostná agentúra - finančné poradenstvo - upratovacie služby - catering

Práčovňa - pranie bielizne firmám, domácnostiam a bežným občanom - pranie posteľnej bielizne, prestieradiel, uterákov a osušiek, obrusov, profesijných odevov pre hotely, penzióny a gastronomické prevádzky.

Práca: - nátery, čistenie, opravy fasád - čistenie, nátery striech - maliarske, natieračské práce - odstraňovanie snehu zo streh.

Stavebná činnosť - murárske, obkladačské a sadrokartonárske práce - elektroinštalácia - inštalatérske práce - tesárske a pokrývačské práce. Opravy, servis a údržba strojov - prístroje a potreby pre domácnosť. Údržba záhrad, kosenie trávy. Upratovacie práce.

Súkromná bezpečnostná agentúra -ostraha objektov a podnikov -preprava finančných hotovostí a cenín. Upratovacie služby.

Upratovacie služby - upratovanie komerčných a súkromných priestorov - pravidelné aj jednorazové upratovanie - umývanie okien.

Služby: - čistenie fasád, dlažieb, striech - čistenie hrobov

Čistenie: - interiéry áut - koberce.