Potrebujete pomôcť s uprataním bytu, domu, kancelárie, firmy, priestorov po sťahovaní, školy, komerčných priestorov či s upratovaním po stavbe? Pomôže vám upratovací tím, ktorý sa postará o údržbu a čistenie objektov, priestorov a povrchov všetkých typov.

Fyzická ostraha objektov. Pult centrálnej ochrany. Zabezpečenie spoločenských, športových a iných akcií. Patrolná služba. Recepčné služby. Upratovacie služby.

Deratizácia a monitorovanie priestorovej aktivity hlodavcov. Dezinfekcia. Dezinsekcia: - plošné a bariérové postreky - požerové nástrahy - aplikácia aerosólu - zadýmovanie - ochrana objektov proti muchám a komárom. Komplexné opatrenia na reguláciu mestských holubov. Odchyty túlavých zvierat.

Komplexná ponuka upratovacích služieb pre firmy, komerčné objekty a domácnosti. Ponúkame odpadové hospodárstvo, ale aj služby ako napríklad hodinový manžel, upratovanie áut, starostlivosť o záhradu, zabezpečovanie remeselníkov a služieb na kľúč podľa individuálnych prianí zákazníka.

Hľadáte kvalitnú a spoľahlivú upratovaciu službu? Ponúkame komplexné upratovacie služby u Vás doma alebo vo firemných priestoroch. Vykonávame umývanie okien, umývanie fasád tlakovou vodou, poskytujeme dodávky sanitárneho charakteru. Vykonávame čistenie kobercov, súprav a interiérov automobilov. Vykonávame údržbu zelene, kosenie a vertikuláciu ...

Dezinfekcia - dezinsekcia - deratizácia

Ponúkame jednorazové aj periodické kompletné upratovanie firiem, domácností a bytových domov. Zaistíme predkolaudačné, generálne upratovanie po stavebných prácach. Upratovacie služby vrátane dezinfekcie, umývania okien, upratovanie po remeselníkoch, čistenie kobercov a čalúneného nábytku.

KOTLEBA & LOUDA Práca: - maliarske - natieračské - výškové - upratovacie

Poskytovanie upratovacích služieb. Ostraha majetku a osôb. Dodávka upratovacích a hygienických prostriedkov. Organizačné poradenstvo.

Prevádzkovanie: - čistiareň oblečenia a peria. Služby: - pranie, čistenie odevov - čistenie peria - žehlenie. Výroba, šitie: - vankúšov a páperových dek, vankúše a páperové deky.

Mandľovanie - bielizeň - vypínanie - dečky

Ponúkame ručné výkopové aj všetky búracie práce, terénne úpravy, upratovacie práce a pokládku kanalizácií či drenáží.