Potrebujete pomôcť s uprataním bytu, domu, kancelárie, firmy, priestorov po sťahovaní, školy, komerčných priestorov či s upratovaním po stavbe? Pomôže vám upratovací tím, ktorý sa postará o údržbu a čistenie objektov, priestorov a povrchov všetkých typov.

Upratovacie služby, upratovacie práce: -upratovanie domácnosti, rodinných domov (rodinné domy, byty, bytov) a firiem -umývanie okien, okná, okno -čistenie, kobercov. -čistenie kobercov a sedačiek, čalúnenie, parnou cestou. Dostupnosť okr. Breclav.

Upratovacia služba. Strojné čistenie mokrou cestou. Čistenie: -koberce -čalúnený nábytok -sedacie súpravy, stoličky, lavice. Čistíme extraktorom značky KARCHER.

Deratizácia - ničenie hlodavcov Dezinsekcia - ničenie hmyzu Dezinfekcia - ničenie choroboplodných zárodkov a plesní Sanácia proti plesni - nátery a postreky Ochrana budov proti holubom a inému vtáctvu.

Upratovacie práce,upratovanie,upratovacia služba. Kompletné jednorazové aj pravidelné upratovanie firiem, komerčných priestorov i domácností.Strojové čistenie. Upratovanie kancelárií i celých budov, upratovanie exteriérov, upratovanie úradov (umývanie okien, pranie a vešanie záclon, umývanie nákladov a odstránenie samolepiek z nich, čistenie a ...

Služby hodinového manžela: - údržbárske práce - maliar, natierač - upratovacie služby - práca doma aj na záhrade.

Práčovňa, čistiareň odevov pre firmy, koncových zákazníkov, reštaurácie, hotely, penzióny, ubytovanie, ubytovne - mangľovanie - žehlenie - škrobenie.

Hodinový manžel - montáž a opravy nábytku - výmeny zásuviek a vypínačov - maliarske a natieračské práce - práca na záhrade - umývanie nákladov a vitrín.

Služby: -technické, poľnohospodárske, záhradnícke, upratovacie v obci Lužice -prevádzka zberného miesta -cintorínske práce, výkop hrobu -prevádzka lesných plôch -správa budov v majetku Obce Lužice -prevádzka kanalizácie Ubytovňa Lutes, penzión: -ubytovanie -dve dvojlôžkové, jedna trojlôžková izba, jedna šesťlôžková izba -kuchynka a ...