Využite práčovňu a čistiareň, ktorá ponúka pranie posteľnej bielizne pre hotely, penzióny a zdravotnícke zariadenia, pranie prikrývok a diek z dutého vlákna, páperových búnd, spacákov a textilných koberčekov, ručné žehlení košieľ a chemické čistenie odevov

Pranie pre domácnosť, žehlenie, opravy a údržba odevov, bytového textilu a osobného tovaru

Oprava obuvi, kabeliek, tašiek, kožených búnd. Ponúkame brúsenie nožov, nožníc a výrobu kľúčov. Zákazková výroba obuvi a tašiek. Rýchloopravovňa obuvi na počkanie (oprava pätníkov, podrážok, výmena podpätkov a zužovanie obuvi). Výmena zipsov Práčovňa a čistiareň.

Služby: -pranie a žehlenie bielizne vrátane odvozu a dovozu späť k zákazníkovi.

Rýchle pranie, škrobenie, mandľovanie a žehlenie bielizne.

Ponuka služieb v oblasti čistenia odevov, textilných doplnkov a plyšových hračiek...

Chemické čistenie odevov - košeľový servis - regenerácia a farbenie usní, koží a kožušinových výrobkov americkou technológiou SUEDE - LIFE ® - pranie a mandľovanie bielizne - čistenie pracovných odevov Zákazkové krajčírstvo - vrátane nadmerných veľkostí - opravy a úpravy.

Predaj, dodávka, internetový predaj, e-shop bytového textilu, bytový textil, galantéria. Výroba prešívanej prikrývky: -perové, z dutého vlákna a z dutého guličkového vlákna. Vankúše: -perové, z peria, z dutého vlákna, ortopedické vankúše, detské vankúše. Obliečky: -bavlnené, krepové, flanelové, damaškové, ...

Veľkokapacitná práčovňa ponúkajúca kompletný servis textilu - spracovanie bielizne, prenájom a predaj bielizne. Vlastná chemická čistiareň.

Opravy odevov, šitie, žehlenie, mandľovanie a čistenie bielizne.

Čistiareň - chemické čistenie všetkého textilu

Dámske zákazkové krajčírstvo. Služby: -čistiareň odevov

Kožušníctvo. Predaj, poradenstvo a oprava: -kožené odevy -kožuchy a koža. Služby-čistiareň -čistenie a ošetrenie kožušinových odevov.

Čistenie: - koberce - čalúnené súpravy. Pranie a chemické čistenie textilných, kožených a kožušinových výrobkov.

Čistiareň odevov: - obleky - kabáty - bundy - sukňa - košeľa - svadobné šaty - kroje - osušky - poťahy - kožené odevy - pracovné oblečenie.

Práčovňa Laguna - pranie bielizne aj pre hotely, penzióny

Služby: - komplexné upratovacie - pranie a žehlenie bielizne - umývanie okien, dverí, podlahy. Jednorazové aj pravidelné upratovanie pre domácnosti a firmy. Čistiareň odevov: -mokré čistenie -chemické čistenie -impregnácia odevov a textílií Práčovňa: - pranie pre domácnosti a firmy.

Služby: -žehlenie -pranie -mandlovanie -zvoz a rozvoz bielizne

Domov pre seniroy. Jedáleň: -rozvoz jedla. Práčovňa.

Pranie a čistenie Čistenie - koberce

Služby, čistiareň: - čistenie peria. Predaj, šitie, renovácia, prešívanie: - páperové výrobky, periny, vankúše, prikrývky, deky (prešívané deky a vankúše). V ponuke máme rôzne druhy sypkovín a tiež draného husacieho peria, z ktorého môžeme vyrobiť aj nové páperové výrobky. Ušijeme akýkoľvek rozmer vankúša či prikrývky - aj väčšie deky na ...