Potrebujete pomôcť s uprataním bytu, domu, kancelárie, firmy, priestorov po sťahovaní, školy, komerčných priestorov či s upratovaním po stavbe? Pomôže vám upratovací tím, ktorý sa postará o údržbu a čistenie objektov, priestorov a povrchov všetkých typov.

Služby: -bezpečnostná agentúra. -inštalácia kamerových systémov. -upratovacie služby. -správa, údržba nehnuteľností.

Služby: -stráženie detí. -upratovanie domácností. -stráženie, venčenie psov. -doučovanie (základná škola) -organizácia narodeninovej oslavy pre deti.

Agentúra STEP Kompletná správa nehnuteľností. Upratovacie služby: - administratívne a výrobné objekty

Čistenie interiérov vozidiel - čalúnený nábytok sedacie súpravy, kreslá - koberce

Služby: -čistenie kobercov a čalúneného nábytku.

Deratizácia, dezinfekcia, dezinsekcia.

Kompletné upratovanie budov, kancelárií, bytov, ...

Ponúkame služby hodinového manžela, murárske, klampiarske a maliarske práce, pokladanie obkladov a dlažieb či bežnú údržbu domov, bytov i záhrad.

Deratizácia - ochranné, celoplošné, ohniskové. Likvidácia ôs, sršňov. Dezinfekcia – likvidácia mikroorganizmov, plesní a baktérií. Ochrana proti holubom. HACCP.

Pranie a mandľovanie bielizne. Možnosť rozvozu (pri väčšej zákazke).

Agentúra BEST Služby: -komplexný upratovací servis.

Sme profesionálnou multidisciplinárnou firmou so sídlom v Prahe, zaisťujúcou kvalitné štandardizované služby mesta. Efektivita našej práce spočíva predovšetkým v nasadení skúsených ľudí, ktorí dokážu pracovať v tíme a poznajú súčasné aj osvedčené postupy a technológie zo svojho odboru a odborov príbuzných. Nie je pre nás problémom zrealizovať ...

Deratizácia Dezinsekcia Ochrana proti holubom Upratovacie práce Údržba zelene Protipožiarne nátery

Zaisťujeme nielen pranie a mandľovanie bielizne, ale tiež len potrebné ručné žehlenie a tiež vám zaistíme ušitie veľmi kvalitných páperových diek, vankúšov a ďalších výrobkov z peria.

Čistenie a ošetrovanie podlahových krytín, pravidelný a generálne upratovanie, čistenie tlakovou vodou, odmasťovanie a pod.. Čistíme a ošetrujeme podlahové krytiny: -bytové priestory -nebytové priestory -butiky a obchodné domy -lekárske praxe a nemocnice -športové haly.

Drevostavby. Elektroinštalácia. Sadrokartóny. Rekonštrukcia domov a bytov. Strechy.

Výroba - vráta - vjazdové brány - krídlové brány - pohony pre brány a vráta - závorové systémy - bránové pohony Upratovacie služby Zámočníctvo výroba - výsuvné stĺpiky - kovanie PRE brány a vráta Výroba - kovanie pre brány a vráta.

Správa a údržba nehnuteľností. Upratovacie služby. Predaj: - drogistický tovar. Chránená dielňa. Zaisťujeme možnosť náhradného plnenia za poskytnuté služby či odobraný tovar.