Potrebujete pomôcť s uprataním bytu, domu, kancelárie, firmy, priestorov po sťahovaní, školy, komerčných priestorov či s upratovaním po stavbe? Pomôže vám upratovací tím, ktorý sa postará o údržbu a čistenie objektov, priestorov a povrchov všetkých typov.

Predaj -b ambusové oblečenie pre deti aj dospelých. Hebké, príjemné, vhodné aj pre atopikov, antibakteriálne a tepelne stabilné. Látkové plienky pre deti.

Dovážame sortiment pre novorodencov i deti vo veku do troch rokov. Predaj kvalitný dojčenský a detský tovar.

Služby: -deratizácia. -dezinfekcia. -dezinsekcia. -plynovanie. -odchyt holubov.

Hodinový manžel Natieračské, maliarske a lakovnícke práce Stolárske práce Elektrikárske práce Upratovacie práce Inštalatérske práce Elektrikárske práce Murárske práce Zváračské práce

Deratizácia, dezinfekcia, dezinsekcia. Prevedenie postreku proti: -drevokaznému hmyzu -likvidácia osích, sršných a včelích rojov a hniezd -hubám, plesniam -protipožiarny postrek -likvidácia buriny. Zábranné systémy proti holubom: -vrátane odchytu a upratovania pôdnych priestor -likvidácia holubieho trusu. Pred zberová úprava ...

Upratovacia služba: -jednorazové, pravidelné upratovanie. -umývanie okien. -čistenie kobercov. -upratovanie domácností. -čistenie interiérov vozidiel.

Upratovacie služby: -upratovanie domácností. -jednorazové upratovanie. -služby hodinového manžela.

Upratovacie práce: -komplexné upratovanie. -umývanie okien. -čistenie kobercov.

Strojné hĺbkové pranie, čistenie, vysávanie kobercov, sedacích súprav, kresiel, matracov, lavíc, detských kočíkov, stoličiek, autosedačiek... Ďalej vykonávame čistenie interiéru osobných vozidiel, umývanie okien, pravidelné upratovanie.

Výrub stromov aj v rizikových podmienkach Predaj - palivové drevo Komplexné služby v oblasti realizácie a údržby záhrad - kosenie trávy - mulčovanie - hnojenie trávnikov - výsadba stromov, kríkov - strihanie živých plotov, kríkov, stromov

Dodávame: čistiace prípravky bio-chem. Čistenie: -priemyselné čistenie -odmasťovanie dielov a súčastí -umývacie stoly bio-circle. Čistiace a odmasťovacie prostriedky bio-chem nahrádzajú rozpúšťadlá a znižujú emisie VOC.

Služby: - čistenie interiérov automobilov - čistenie kobercov a nábytku

Bezpečnostná a detektívna agentúra. Predaj, výkup: -zlato -diamanty Prenájom: - nebytové priestory Organizovanie: - voľnočasové aktivity pre firmy (konferenčné aktivity, ...)

Komplexné upratovacie služby: - kancelárií, hál, skladov, nemocníc, škôl, domácností - strojové čistenie kobercov a čalúnenie - umývanie okien a sklenených prepážok - umývanie a čistenie osvetlenia interiérov.

-Pranie, žehlenie, opravy a údržba odevov, bytového textilu a osobného tovaru

Generálne, bežné a jednorazové upratovanie bytov a firiem, upratovanie lístia, snehu (pohotovosť), údržba zelene. Drobné murárske práce. Ručné výkopové práce, búracie a maliarske práce.

Tvoríme internetové stránky v kombinácii Vašich predstáv a taktiež našej odbornosti.

Bezpečnostná a detektívna agentúra.

zákazkové šitie dámskych odevov s možnosťou nákupu látok.

- Sprostredkovanie obchodu a služieb. - Veľkoobchod a maloobchod. - Poskytovanie služieb pre rodinu a domácnosť. - Pranie pre domácnosť, žehlenie, opravy a údržba odevov, bytového textilu a osobného tovaru.

Služby: -pranie a spracovanie bielizne a textilu -pranie, žehlenie, mandľovanie.

Kompletné výstavby a rekonštrukcia rodinných a bytových domov - bytových jadier - plotov - bazénov - zámkových dlažieb ai.