Potrebujete pomôcť s uprataním bytu, domu, kancelárie, firmy, priestorov po sťahovaní, školy, komerčných priestorov či s upratovaním po stavbe? Pomôže vám upratovací tím, ktorý sa postará o údržbu a čistenie objektov, priestorov a povrchov všetkých typov.

Upratovacie práce - upratovanie firiem aj domácností - jednorazové aj pravidelné upratovanie - umývanie okien - čistenie kobercov, čalúnenie - upratovanie po maľovaní. - údržba vonkajších plôch a záhrad.

Služby: - upratovacie - umývanie okien - čistenie kobercov - umývanie, čistenie vozidiel

Správna a upratovacia firma, ktorá Vám ponúka upratovacie služby v oblasti kancelárií a škôl, priemyselných podnikov, upratovanie obchodných priestorov, upratovanie hotelov a penziónov, upratovanie panelových domov, upratovanie rodinných domov a bytov, kultúrnych a športových zariadení.

Práca, služby: - deratizácia - dezinfekcia - dezinsekcia.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Finančné poradenstvo -Poskytovanie služieb pre rodinu a domácnosť -Poskytovanie alebo sprostredkovanie spotrebiteľského úveru

Kemp., ubytovanie. ATC Chmeliar Úštěk, Levínska 3, Úštěk . Správa a údržba nehnuteľností - výroba tepla - nakladanie s odpadmi - čistenie a upratovanie miest.

Služby: - deratizácia - dezinsekcia - dezinfekcia.

Upratovacie služby Technická správa Ostraha Recepcia Údržba zelene Technický audit

Čistenie priemyselných objektov, potrubí, nádrží a odpadov - čistenie a umývanie výrobných hál, nádrží, konštrukcií, výrobných strojov a zariadení v chemickom a potravinárskom priemysle, v poľnohospodárstve. Predaj čistiacej techniky - vysokotlakové umývacie stroje.

Činnosť: - čistenie a umývanie výrobnej haly, nádrže, konštrukcia, výrobné stroje - upratovanie vonkajších a vnútorných priestorov

Upratovacie služby. Kvetinárstvo: Družstevné 645 tel.: 775 560 926 Školská 496 tel.: 775 560 927

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - deratizačné, dezinsekčné, dezinfekčné prípravky - dezinfekčné prípravky pre zdravotníctvo, poľnohospodárstvo, komunálnu hygienu - aplikačná technika pre profesionálnych pracovníkov a malospotrebiče.

Poskytujeme služby: - čistenie a dezinfekcia v nápojovom priemysle, gastronómii, poľnohospodárstvo a zdravotníctvo. Dodávka, distribúcia, predaj: - čistiace a dezinfekčné prostriedky v oblasti zdravotníctva - vysoko špecializované prostriedky pre neurochirurgiu od americkej spoločnosti Pudenz Schulte Medical.

Vykonávame upratovanie a čistenie okien vrátane nákladov.

Strojné upratovacie služby: -čistenie všetkých druhov podlahových plôch, suchým alebo mokrým procesom. Hliníkové pojazdné lešenia: -predaj, prenájom, montáž -lešenie je zhotovené z hliníkových zliatin rámového typu, je pojazdné na kolieskach opatrených brzdou a závitmi na vyrovnanie terénu a možno ho postaviť aj na schodoch.

Poskytovanie služieb spojených s čistením a praním textilných látok.