Potrebujete pomôcť s uprataním bytu, domu, kancelárie, firmy, priestorov po sťahovaní, školy, komerčných priestorov či s upratovaním po stavbe? Pomôže vám upratovací tím, ktorý sa postará o údržbu a čistenie objektov, priestorov a povrchov všetkých typov.

Výškové práce: - nátery striech a fasád - výrub stromov - bleskozvody - čistenie odkvapov - odstraňovanie snehu a ľadu zo striech - umývanie okien a fasád. Montáž vo výškach: - satelity - antény.

Služby: - upratovanie domácností - stráženie detí - starostlivosť o seniorov

Kominárstvo. Vložkovanie, stavbu komínového systému, vymetanie, revízie aj prehliadky kamerou.

Služby: -bezpečnostné -detektívne -upratovacie -facility management -kontroling zamestnancov -požiarna ochrana

Služby: -bezpečnostná agentúra -ostraha majetku a osôb -hostesky a tlmočnice -upratovacie služby - výrub stromov -BOZP a PO -hodinový manžel -opatrovateľská služba

Upratovacie práce - pravidelné upratovanie - čistenie kobercov, umývanie okien. Recepčné služby v administratívnych budovách. Ostraha objektov - kontrola objektu, pochôdzková činnosť. Technická správa budov - údržba budova a zelene.

Rodinné služby zaisťujú kompletné služby pre rodiny a domácnosti a to od zaistenia novej pracovnej príležitosti, vrátane rekvalifikácie, cez opatrovateľské služby, stráženie detí a obslužné činnosti pre rodinu a domácnosť až po vypratanie pozostalostí a nehnuteľností po vysťahovaní.

-Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave -Zasielateľstvo a zastupovanie v colnom konaní -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poradenská a ...

Maliarstvo, lakovníctvo, natieračstvo -Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických zariadení pracujúcich na malom napätí -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a ...

Vykonávame upratovacie, búracie, výkopové, zemné a prípravné práce pre stavby či rekonštrukcie chodníkov.

Práca, služby: - elektrikárske - zámočníctvo - murárstvo - podlahárstvo - vodoinštalácia, kúrenárstvo - upratovanie, správa a údržba nehnuteľností

Služby: -pranie bielizne -žehlenie -zvoz a rozvoz bielizne

Upratovacie služby - komplexné upratovanie budov a kancelárií - pravidelné aj jednorazové upratovanie - čistenie kobercov.

Dezinfekcia povrchov koncept Nocospray® Nocolyse® DEZINFEKČNÉ ČINIDLÁ DOPLNKY A KONTROLA

Služby: - upratovacie práce pre firmy - výrobné priestory - kancelárie - haly - nájomné a rodinné domy - priestranstvo u firiem - realizácia záhrad

Služby: -kompletné upratovacie práce -pravidelné upratovanie budov -predkolaudačné upratovanie novostavieb -upratovanie po maľovaní a remeselníkoch -čistenie a renovácia podláh -strojné čistenie kobercov a čalúneného nábytku -montáž žalúžií, všetky tieniace techniky.

Služby: -elektronické zabezpečovacie systémy -stráženie objektov -čistenie peria, šitie prešívaných diek -kovovýroba. Predaj, montáž: -fólia. Ubytovanie: -penzión Kvilda.

Natieračské práce - nátery fasád Maliarske práce na kľúč - dekoračná technika VARIOPAINT, FLÁDR, ADEX ANTIK - plastický nástrek GOTA Upratovanie po maľovaní.

Požičovňa - čistiace stroje, čistenie a upratovanie, domácnosti, kancelárske priestory. Čistenie - čalúnený nábytok, čistenie koberca.