Potrebujete pomôcť s uprataním bytu, domu, kancelárie, firmy, priestorov po sťahovaní, školy, komerčných priestorov či s upratovaním po stavbe? Pomôže vám upratovací tím, ktorý sa postará o údržbu a čistenie objektov, priestorov a povrchov všetkých typov.

Práčovňa - pranie, žehlenie a sušenie pracovných i športových odevov, gastronomického textilu a lôžkovín

Prevádzkuje práčovňu v Znojme, Zaistí pranie, žehlenie a mandľovanie. Staráme sa o kroje - vyperieme ich a starostlivo vyžehlíme.

Montáž sadrokartónu, priečok, stropné podhľady, podkrovné vstavby.

Zabezpečenie ochrany osôb i objektov

Stavebné a výkopové práce - zemné práce - demolácia - upratovacie práce - manuálna práca, pomocné práce - inštalačné práce.

služby: - drobné opravy odevov - lôžkoviny - čistenie peria - šitie lôžkovín - finančné poradenstvo

Stavebníctvo: -stavba RD -rekonstrukce bytových jadier -obklady a dlažby -zateplení fasád -sádrokartony -zemní a výkopové práce -izoláciu ai.

Upratovacia firma, Zaistí upratovanie bytov, rodinných domov, víl, obchodných jednotiek, kancelárií, administratívnych budov. Umývame okná a žalúzie. Čistíme koberce, čalúnenie. Vykonávame údržby na záhrade. Upratujeme hotely a penzióny.

Práčovňa Opočno s.r.o. ponúka profesionálne pranie všetkého prádla. Naša činnosť zahŕňa pranie, mangľovanie a žehlenie bielizne pre ubytovacie zariadenia, reštaurácie, domovy pre seniorov aj kozmetické či kadernícke salóny. Nájdete nás v Opočne na ulici Komenského. Ponúkame: - pranie bielizne - mangľovanie, žehlenie bielizne - pranie pre ...

služby: - sťahovanie -malování - upratovacie práce - autodoprava do 3, 5tuny - záhradné práce - pivný pohotovosť - požičovňa výčapnej techniky -ohňostroje Predaj, e-shop: - výčapné techniky - vratné fľaše - pivo, alkoholické nápoje - sudové pivo - nealkoholické nápoje - pneumatiky z Rakúska - Ručne vyrezávané drevo z Indie a ...