Potrebujete pomôcť s uprataním bytu, domu, kancelárie, firmy, priestorov po sťahovaní, školy, komerčných priestorov či s upratovaním po stavbe? Pomôže vám upratovací tím, ktorý sa postará o údržbu a čistenie objektov, priestorov a povrchov všetkých typov.

Internetový obchod, e-shop: - vysávače zn. Vorwerk, príslušenstvo k vysávačom - čistiace prostriedky - bazénová chémia Služby: - upratovacie - čistenie interiérov automobilov, autobusov.

Činnosť: - zemné a výkopové práce - demolácia

Služby - kompletná údržba zelene - rizikové výrub stromov - výškové práce - upratovacie služby.

Poskytujeme kvalitné upratovacie služby, najmä upratovanie domácností, upratovanie kancelárií, upratovanie domov a ďalšie služby. Všetky služby poskytujeme v regiónoch Praha a Stredočeský kraj, po dohovore aj v iných lokalitách. Naša upratovacia služba robí jednorazové upratovanie aj pravidelné upratovanie. Upratovacie služby poskytujeme 24 hodín ...

Komplexný upratovací servis. Sprostredkovanie obchodu a služieb. Realitná činnosť. Správa a údržba nehnuteľností. Stolárstvo.

Zemné práce Vrchlabí, Hostinnej, Trutnov a celej Krkonoše Zemné aj výkopové práce s pomocou kráčajúcich bagrov. Vďaka našim kráčajúcim bagrom zvládneme všetky zemné práce v ťažko dostupných terénoch, v lese, okolo koľají, na svahu aj pri čistení rybníkov - TATRA 815 s 3 - PRAGA V3S sklápač V zimných mesiacoch vykonávame vo ...

Upratovacia firma Geisler vám poskytne profesionálne jednorazové, pravidelné a dlhodobé upratovacie služby domácností a firiem. Sme tu pre vás už od roku 1997, vďaka čomu vám naši preverení pracovníci zaistia tie najkvalitnejšie služby a to nielen v Olomouci a Brne, ale aj v rámci celej Českej republiky. Naša upratovacia firma sa zameriava ...

Služby: - čistenie interiérov - čistenie kobercov a sedacích súpav - čistenie interiérov automobilov.

Upratovacie služby - upratovanie domácností, kancelárií a nebytových priestorov - umývanie okien, žehlenie a úpravy záhrad.

Služby: - upratovanie domov, bytov, bytových domov aj komerčných priestorov.

Služby: - upratovanie domov a bytov - pranie - žehlenie - umývanie okien - upratovanie interiérov áut - nákup do domácnosti.

Služby: - upratovacie - čistenie kobercov, čalúnenie - umývanie okien.

Činnosť: - inštalatérske práce - murárske práce - tesárske práce - upratovacie práce - sadrokartonárske práce - montáž nábytku - obkladačské práce - natieračské práce - podlahárske práce - stavebný dozor - elektroinštalačná práca - výkopové práce - práca na záhrade (strihanie kríkov, rezanie dreva, kosenie trávnikov a pod.). K ...

Práca: - upratovacie - čistenie kobercov, čalúnenie.

Bezpečnostná služba: - fyzická ostraha objektov - prevádzkovanie pultu centrálnej ochrany - pripojenie EZS na PCO - montáž kamerového systému, EZS, EPS, CCTV - Upratovacia služba: - pravidelné upratovanie v priemyselných objektoch - upratovanie administratívnych budov.

Upratovacia firma. Služby: - upratovanie domov, bytov, firiem - jednorazové aj pravidelné upratovanie - žehlenie - umývanie okien.

Činnosť: - kovovýroba - výroba stajňové diely pre chov koní Upratovacie služby.

Služby: - stráženie detí - doučovanie - upratovacie služby - venčenie a stráženie psov - hodinový manžel - detské oslavy

Služby: - upratovacie - upratovanie domácností, kancelárií - hotelový servis, upratovanie hotelov.

Služby: - správa a údržba nehnuteľností - údržba zelene - upratovacie služby - fyzická ostraha objektu, majetku a osôb - pult centrálnej ochrany (PCO) - montáž EPS a EZS - bezpečnostno-technické služby.

Služby: - ekologické poradenstvo - odpadové hospodárstvo