Potrebujete pomôcť s uprataním bytu, domu, kancelárie, firmy, priestorov po sťahovaní, školy, komerčných priestorov či s upratovaním po stavbe? Pomôže vám upratovací tím, ktorý sa postará o údržbu a čistenie objektov, priestorov a povrchov všetkých typov.

-Upratovacie práce - výškové umývanie okien

Profesionálna upratovacia služba. Vykonávame upratovanie hotolového typu vrátane bielizne, upratovanie fitness-centier, športových a tanečných sál, kancelárií, bytových domov, komerčných priestorov.

Služby: - upratovacie - umývanie okien - upratovanie, údržba vonkajších priestorov (zametanie chodníkov, hrabanie trávy a lístia, zimná údržba chodníkov....) - jednorazové, pravidelné upratovanie.

Upratovacie služby - upratovanie domácností - upratovanie spoločných priestorov domov aj kancelárií - čistenie kobercov a čalúnnictva - umývanie okien.

Vykonávame upratovacie a vypratávacie práce, čistenie kobercov a čalúnenie, umývanie podláh, dverí, okien, maľovanie bytov i údržbárske práce. Výroba mreží do okien.

Predmetom podnikania bezpečnostnej agentúry SIPADAN a.s. sú bezpečnostné služby, upratovacie práce, ochrana osôb a majetku či správa nehnuteľností a budov po celej SR.

-Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Prenájom nehnuteľností, bytov a nebytových priestorov

Činnosť: - upratovacie služby - strojové, strojové čistenie kobercov

Práca: - nátery, čistenie, opravy fasád - čistenie, nátery striech - maliarske, natieračské práce - odstraňovanie snehu zo streh.

Práca: - upratovacie - upratovanie domov, bytov - umývanie okien.

Pravidelné aj jednorazové upratovanie: - škôl - komerčných budov - domov - bytov - upratovanie po rekonštrukciách a maľovaní - upratovanie snehu.

Ponúkame Vám lakovnícke, maliarske, murárske a upratovacie práce. Služby a remeselnú prácu maximálne zakladáme na našej spoľahlivosti, skúsenostiach a profesionálnom prístupe.

Agentúra Pancéř pôsobí na Českom trhu od roku 2000. Našou špecializáciou je ochrana, ostraha majetku a osôb. Služby : - stráženie majetku - stráženie osôb - recepčné služby - informátorské služby - fyzická ostraha - strážna služba - monitorig - elektronické zabezpečenie - stráženie s využitím kamerového systému CCTV - upratovacie ...

Upratovanie firiem a domácností, stráženie detí. Upratovacie a nielen upratovacie služby služby pre firmy a domácnosti: - periodické upratovanie - mimoriadne upratovanie - upratovanie firiem - upratovanie domácností - generalné upratovanie - upratovanie po remeselníckych prácach - upratovanie domácností - baby sitting / pani na ...

Bezpečnostná agentúra - bezpečnostné služby - detektívne služby - upratovacie služby

Upratovacia spoločnosť pre firmy, domácnosti aj jednotlivcov. Zákazníkom ponúkame komplexné a kvalitné upratovacie služby. Sme pripravení vyriešiť za vás bez problémov akýkoľvek druh upratovania.

Služby: - práčovňa - rečné žehlenie prania - posteľná bielizeň - mandľovňa

Hostinská činnosť -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Zastavárenská činnosť a maloobchod s použitým tovarom -Poskytovanie technických služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

Správa a údržba nehnuteľností, upratovacie služby.

Deratizácia, dezinsekcia a dezinfekcia vrátane dezinfekčného veľkoplošného bielenia vápnom poľnohospodárskych stajní, ničenie ploštíc, švábov, mravcov a iného hmyzu a hlodavcov. Likvidácia so zárukou vyhubenia.

-Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických zariadení pracujúcich na malom napätí -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti ...

Práčovňa: - pranie firemnej i súkromnej bielizne - chemické čistenie bielizne - mandľovanie - opravy bielizne.