Potrebujete pomôcť s uprataním bytu, domu, kancelárie, firmy, priestorov po sťahovaní, školy, komerčných priestorov či s upratovaním po stavbe? Pomôže vám upratovací tím, ktorý sa postará o údržbu a čistenie objektov, priestorov a povrchov všetkých typov.

Práčovňa a mandľovňa Pavelkovi. Služby: - práčovňa, pranie - mandľovňa - ručné žehlenie bielizne Zvoz, odvoz: - bielizne. Požičiavanie, požičovňa: - posteľná bielizeň - obliečky.

Upratovacie služby - upratovanie administratívnych, obchodných, priemyselných, skladových a bytových objektov - generálne, pravidelné aj jednorazové upratovanie - upratovanie spoločných priestorov bytových domov.

Opravy cestných vozidiel -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Poskytovanie služieb pre rodinu a domácnosť -Veľkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Fotografické služby -Prevádzkovanie telovýchovných a športových zariadení a ...

-Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov

Upratovacie služby: - čistenie kobercov, podláh - čistenie čalúnenia, nábytku. Upratovanie domov, firiem, zdravotníckych zariadení, škôl: - generálne upratovanie po remeselniciach - strojové čistenie podláh, voskovanie - umývanie okien, nákladov, atď.

Upratovacie služby - umývanie okien a sklenených plôch - odstraňovanie vodného kameňa - demineralizované umývanie okien, domov, komerčných budov. Výškové práce - nátery konštrukcií a fasád - ochranné nátery - výrub stromov.

Bezpečnostná agentúra: - detektívne služby - fyzická ostraha - upratovacie služby - montáž elektronické zabezpečovacie systémy (EZS).

Ponúkame pravidelné aj mimoriadne upratovanie, ošetrovanie podláh, čistenie kobercov a umývanie okien.

Poskytujeme kvalifikované upratovanie kancelárií a iných priestorov aj menším firmám.

Upratovacie služby - pravidelné aj jednorazové upratovanie - umývanie okien - pranie, žehlenie - čistenie kobercov.

Služby: - poradenstvo v oblasti financií, poisťovníctva a investícií

Cestná motorová doprava - nákladné prevádzkované vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou presahujúcou 3,5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí,- nákladné prevádzkované vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3,5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo ...

Upratovacie služby - upratovanie domov, bytov, kancelárií, administratívnych budov - umývanie okien, nákladov. Kultúrne a športové akcie na kľúč - ozvučenie, osvetlenie, pódium - catering, party stany.

Činnosť - drevostavby na kľúč - pokládka podlahových krytín, renovácia podláh - montáž dverí a zárubní - hodinový manžel: upratovacie práce, inštalatérske práce.

Činnosť: - upratovacie služby - stráženie detí - doučovanie - starostlivosť o seniorov

Služby: - práčovňa, čistiareň - pranie bielizne - chemické čistenie odevov, textilu.

Služby: - čistenie kobercov, čalúneného nábytku, sedačiek.

Dodávka, predaj: - deratizačné prostriedky - prípravky na ničenie hmyzu, hlodavcov.

Odpratávanie - sneh Búracie práce Výkopové práce - terénne úpravy

Pravidelné upratovanie kancelárií, upratovanie po remeselníkoch, umývanie okien, čistenie kobercov a čalúnenie.

-Poskytovanie technických služieb -Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Výroba a hutnícke spracovanie železa, drahých a neželezných kovov a ich zliatin -Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie ...

Práčovňa - pranie bielizne firmám, domácnostiam a bežným občanom - pranie posteľnej bielizne, prestieradiel, uterákov a osušiek, obrusov, profesijných odevov pre hotely, penzióny a gastronomické prevádzky.

Služby: - dezinfekcia, dezinsekcia, deratizácia - DDD Pobočky: Henrichov Hradec Sídlisko Vajgar 728/III České Budejovice Emy Destinovej 44/1023

Čalúnnictvo. Strojné aj ručné čistenie - čalúnený nábytok Strojné aj ručné čistenie - koberce

Služby: - výškové práce - práca vo výškach - odpratávanie snehu a ľadu zo striech a iných ťažko prístupných miest - upratovacie služby