Potrebujete pomôcť s uprataním bytu, domu, kancelárie, firmy, priestorov po sťahovaní, školy, komerčných priestorov či s upratovaním po stavbe? Pomôže vám upratovací tím, ktorý sa postará o údržbu a čistenie objektov, priestorov a povrchov všetkých typov.

Upratovací servis. Čistenie kobercov a sedacích súprav, umývanie okien a nákladov, upratovanie spoločných priestorov bytových domov, kompletné upratovanie domácností a kancelárií, čistenie interiérov vozidiel.

Chlapi v akcii - Hodinový manžel. Práca: - drobné aj väčšie remeselné práce, stavebné a údržbové - v domácnosti, kancelárii, či vo firme - autodoprava, sťahovanie.

Natieračské, maliarske práce. Montáž - zatieňovacia technika Upratovacie práce. Podlahárske práce. Murárske práce.

Upratovacia firma: - kompletné upratovanie domov, bytov, firiem a spoločných priestorov. - umývanie okien, žehlenie, čistenie kobercov, sedacích súprav, postelí a všetkého čalúnenia.

Služby: - doprava a mechanizácia - elektroinštalačná práca - murárske práce - vodoinštalačná práca - zimná údržba miestnych komunikácií - údržba verejnej zelene - upratovacie práce.

Výroba, veľkoobchod, distribúcia: - produkty na terapiu vlhkého hojenia rán - dezinfekčné prostriedky pre zdravotníctvo.

Služby: - patentová a známková kancelária

Služby: - dezinfekcia - dezinsekcia - deratizácia - DDD

Služby: - strojové čistenie kobercov, sedacích súprav a čalúneného nábytku.

-Upratovacie služby -Požičiavanie strojov na čistenie kobercov a čalúnenie -Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu a služieb

Služby: - upratovacie - upratovanie bytov, kancelárií, spoločných priestorov bytových domov - umývanie okien - strojové čistenie umelého kameňa, terás, kobercov.

Zaisťujeme profesionálne upratovanie firiem, ordinácií, upratovanie spoločných priestorov panelových domov, pravidelné a generálne upratovanie bytov, domov, upratovanie po maľovaní, žehlení, umývaní okien. Venčenie psov. Pardubice, Chrudim a okolie. Poskytujeme komplexný upratovací servis pre domácnosti aj firmy. Viac informácií na tel.: +420 732 ...

Predaj: - umývacie stroje na umývanie autobusov, prívesov, kamiónov, cisterien a koľajových vozidiel.

Práčovňa a mandľovňa Pavelkovi. Služby: - práčovňa, pranie - mandľovňa - ručné žehlenie bielizne Zvoz, odvoz: - bielizne. Požičiavanie, požičovňa: - posteľná bielizeň - obliečky.

Upratovacie služby - upratovanie administratívnych, obchodných, priemyselných, skladových a bytových objektov - generálne, pravidelné aj jednorazové upratovanie - upratovanie spoločných priestorov bytových domov.

Opravy cestných vozidiel -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Poskytovanie služieb pre rodinu a domácnosť -Veľkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Fotografické služby -Prevádzkovanie telovýchovných a športových zariadení a ...

-Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov

Upratovacie služby: - čistenie kobercov, podláh - čistenie čalúnenia, nábytku. Upratovanie domov, firiem, zdravotníckych zariadení, škôl: - generálne upratovanie po remeselniciach - strojové čistenie podláh, voskovanie - umývanie okien, nákladov, atď.

Upratovacie služby - umývanie okien a sklenených plôch - odstraňovanie vodného kameňa - demineralizované umývanie okien, domov, komerčných budov. Výškové práce - nátery konštrukcií a fasád - ochranné nátery - výrub stromov.

Bezpečnostná agentúra: - detektívne služby - fyzická ostraha - upratovacie služby - montáž elektronické zabezpečovacie systémy (EZS).

Ponúkame pravidelné aj mimoriadne upratovanie, ošetrovanie podláh, čistenie kobercov a umývanie okien.

Poskytujeme kvalifikované upratovanie kancelárií a iných priestorov aj menším firmám.

Upratovacie služby - pravidelné aj jednorazové upratovanie - umývanie okien - pranie, žehlenie - čistenie kobercov.